Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Coexistència

Fotografies d'Andreu Sitjes del seu últim projecte sobre Israel.

Del 19 d'octubre de 2007 al 28 de febrer de 2008
Call de Girona

Reportatge gràfic realitzat per un gironí l'estiu de 2006. Sorprenents mirades d'israelians, jueus i palestins, atrapats en una llarga història d'encontres i desencontres.

La inauguració es realitzarà el proper divendres 19 d'octubre a les 20.00h, al Centre Bonastruc ça Porta (accés pel C/ St. LLorenç, s/n)

No hi ha una sola realitat, sinó diferents ulls que la miren. El conflicte entre Israel i Palestina continua vigent. La meitat del món àrab nega l'existència de l'estat d'Israel i Palestina segueix sense gaudir del reconeixement de l'altre meitat de món.

Israel, estiu de 2006. Una guerra sense sentit (si és que existeixen guerres que tinguin sentit). Durant aquests dies, la meva llibreta i càmera es passejaven per diferents llocs d'aquest indret tan encisador: Jerusalem, Tel Aviv, Yaffa, Akko, Betlem... M'apropava a tothom per tal que les seves veus fossin escoltades i els seus rostres fossin observats.

Els rostres d'aquesta exposició són una petita mostra del mig miler d'instantànies que vaig fer. No hi poden aparèixer totes, encara que les seves veus són representatives d'un teixit social d' una riquesa incomparable. Unes veus i uns rostres (els de la població civil) que tot i el crònic cansament, miren cap endavant, cap a un futur on el que potser tots podran coexistir.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat