Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Prohibicions i transgressions: el gènere, el sexe i les dones en les comunitats jueves medievals de Catalunya

Conferència a càrrec d'Irene Llop Jordana

Dijous 4 de maig de 2023
Institut d'Estudis Nahmànides
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la seva icona .

Conferència d'Irene Llop Jordana dins el cicle A imatge i semblança divines. Feminisme i gènere en la tradició jueva que parlarà de gènere, de tradició, de feminismes, de cultura i d'història jueves, i oferirà versions actuals sobre aquests temes.

Irene Llop Jordana és llicenciada en Història Medieval, Paleografia, Diplomàtica i Filologia hebrea per la Universitat de Barcelona. Professora titular de la Universitat de Vic, a la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació des de l'any 2000. Vinculada al grup de recerca de la Fundació Privada l'Esquerda des de 2005 i al Grup de Recerca d'Arqueologia Medieval i Postmedieval de la Universitat de Barcelona des de 2009. Des de 2008 forma part de la Junta de la Societat Catalana d'Estudis Hebraics.

Les conferències s'enregistraran i es podran revisionar des del web de la UdG.

Entrada pel carrer de Sant Llorenç.
Aforament limitat.
Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia.

Ho organitzen: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (UdG). Lloc: Aula de l'Institut d'Estudis Nahmànides. Foto: Sinagoga a Catalunya. Hagadà de Sarajevo, Barcelona ca. 1350

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2024 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat web