Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Mujeres y Talmud: ausencia y presencia femenina en la escuela rabínica

Conferència a càrrec d'Olga Ruiz Morell

Dijous 9 de març de 2023
Institut d'Estudis Nahmànides
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la seva icona .

Conferència d'Olga Ruiz Morell dins el cicle A imatge i semblança divines. Feminisme i gènere en la tradició jueva que parlarà de gènere, de tradició, de feminismes, de cultura i d'història jueves, i oferirà versions actuals sobre aquests temes.

Olga Ruiz Morell (Santa Cruz de Tenerife, 1968) és professora del Departament d'Estudis Semítics a la Universitat de Granada, on imparteix assignatures de llengua i literatura hebrea, concretament sobre literatura bíblica i rabínica. Ha publicat diversos treballs, tant estudis com traduccions, sobre literatura rabínica del judaisme clàssic. S'ha especialitzat en textos de tipus normatiu i una gran part de les seves publicacions se centra en l'estudi de les dones en aquests textos rabínics.

Podeu accedir a aquesta conferència enregistrada gràcies al Repositori Digital d'Àudio i Vídeo de la Universitat de Girona (DUGiMedia).

Entrada pel carrer de Sant Llorenç.
Aforament limitat.
Activitat gratuïta en castellà, amb inscripció prèvia.

Ho organitzen: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (UdG). Lloc: Aula de l'Institut d'Estudis Nahmànides

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2024 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat web