Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Urban Escape

Les portes del call. L'amagatall de la menorà

Dissabte 7 d'agost - 10 h
Dissabte 7 d'agost - 16 h
Diumenge 8 d'agost - 10 h
Dissabte 21 d'agost - 10 h
Dissabte 21 d'agost - 16 h
Diumenge 22 d'agost - 10 h
Museu d'Història dels Jueus

Un Urban Escape és una nova manera de descobrir la ciutat, inspirat en un Escape Room. Desafia el teu enginy i posa a prova la teva creativitat, mentre aprens la història de la ciutat i els seus personatges!

Fa més de sis segles que l'antiga comunitat jueva que habitava la ciutat, va amagar la Menorà entre els seus carrers. Hauràs d'obrir les portes del call que amaguen la seva història i resoldre els xifrats i enigmes per poder trobar-la.

Al principi de l’activitat rebràs una carta on s'explica a on i com arribar a la primera porta, a partir de llavors tens dues hores per trobar la Menorà.

Els grups són privats i tancats entre 4 i 6 persones.

Dues modalitats de joc:
Box (sense GameMaster): Inclou una explicació a l'inici del joc. A partir d'aquí es fa entrega de la caixa i el primer enigma. Des d'aquest moment, el grup inicia la missió per si sol, tot i que sempre hi haurà un seguiment i assistència via Whatsapp.
Tour (amb GameMaster): Inclou una persona que guia al grup durant tota la missió i fa la introducció a les ubicacions.

Ubicacions: El Call i el Museu d'Història dels Jueus.
Disponible dissabtes a les 10 i a les 16 h, diumenges a les 10 h. Consulta horaris disponibles i reserva a https://www.xploregirona.com/

Preu box (sense GameMaster): 4 pax 90 ¤/grup; 5 pax 95 ¤/ grup; 6 pax 100 ¤/ grup. Preu tour (amb GameMaster): 4 pax 150 ¤/grup; 5 pax 160 ¤/ grup; 6 pax 180 ¤/ grup. Ho organitza: Xplore Girona

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2021 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat