Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.
Dia Internacional dels Museus
VIRTUAL

Portes obertes en línia

Activitat en el marc del Dia Internacional dels Museus

Dilluns 18 de maig de 2020
Museu d'Història dels Jueus

El Dia Internacional dels Museus (DIM) és un esdeveniment organitzat per el Consell Internacional de Museus (ICOM) celebrat anualment el 18 de maig. Aquest esdeveniment posa en relleu un tema diferent cada any i que es troba en el centre de les preocupacions de la comunitat dels museus.

Aquest any les “Portes obertes” seran tancades, però 75 museus de tota Catalunya ens hem unit per “Obrir finestres” digitals
Prenent com a punt de partida el lema 2020 “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”, us proposem un relat basat en objectes i espais del Museu d’Història dels Jueus que formaren part de la vida de les dones jueves de Girona; us parlarem d’una en concret, n’Estelina, que va viure al call de Girona al segle XIV; amb ella recorrerem les sales del museu i els espais arqueològics i ens aproparem a alguns petits tresors de la col·lecció.

Obrirem finestres dissabte 16 de maig a les 10.45h!

Accedeix a tots els audiovisuals des de la web del DIM2020
Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat