Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per a què pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.
MOT. Festival de Literatura

Acte suspèsLes paraules i els jueus: una identitat construïda sobre els mots

Una conversa a partir del llibre 'Jews and Words', amb Blanca Llum Vidal i Arnau Pons. Activitat dins el marc +MOT 2020

Dimecres 1 d'abril de 2020
Institut d'Estudis Nahmànides

Amos Oz i Fania Oz escriuen, el 2015, un llibre a dues mans: Els jueus i les paraules, que conté aquesta descripció de la història i la identitat del seu poble "Expulsats lluny de Jerusalem, només els llibres van quedar dempeus. Per això quan corries per salvar la vida, fugint de la massacre i el pogrom, de la crema de llars i sinagogues, eren els nens i els llibres el que t’emportaves. Els llibres i els nens", escriuen els autors.

Arnau Pons, poeta i traductor i Blanca Llum Vidal, poeta, teixiran una conversa sobre com es construeix, amb els mots transmesos, la complexitat d’allò que anomenem "identitat jueva".

Activitat gratuïta

El Festival MOT

Ho organitza: Institut d’Estudis Nahmànides- Patronat Call de Girona. Entrada: carrer sant Llorenç sn

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat