Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per a què pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.
Judaismes: mirades heterodoxes

Etty Hillesum: trobar Déu als barracons

Conferència a càrrec de Teresa Forcades

Dijous 18 de juny - 18.30 h
Institut d'Estudis Nahmànides

Conferència dins el cicle "Judaismes: mirades heterodoxes" que tracta de presentar maneres diferents de viure la identitat jueva des de les divergències i els diversos camins que han conduit a posicionaments no pas sempre acceptats per l’entorn jueu ortodox, com tampoc no han estat acceptats amb normalitat per l’entorn no jueu, que sovint es troba més còmode davant d’un judaisme de caire més tradicional i conservador que no pas davant d’un judaisme més transgressor i divergent.

Teresa Forcades és metgessa, teòloga i monja benedictina catalana de l'Ordre de Sant Benet, al Monestir de Sant Benet de Montserrat. Ha destacat per ser crítica en el camp de la teologia feminista i de la salut pública davant de la indústria farmacèutica, i alhora per ser durament criticada pel seu suport a la MMS (una substància tòxica no provada clínicament).

Entrada lliure. Cal inscripció.

L’assistència certificada al 80% de les sessions dona dret a mig crèdit acadèmic per a estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Ho organitza: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona). Adreça: carrer Sant Llorenç s/n. Foto: Youtube

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat