Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per a què pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.
Judaismes: mirades heterodoxes

Sobre la qüestió jueva de Karl Marx

Conferència a càrrec de José Manuel Bermudo

Dijous 21 de maig - 18.30 h
Institut d'Estudis Nahmànides

Conferència dins el cicle "Judaismes: mirades heterodoxes" que presenta maneres diferents de viure la identitat jueva.

Camins diversos han conduït a posicionaments no sempre acceptats per l’entorn jueu ortodox. Així mateix, l’entorn no jueu sovint es troba més còmode davant d’un judaisme de caire tradicional i conservador que davant d’opcions més aviat transgressores i divergents.

José Manuel Bermudo és catedràtic de Filosofia Política de la Universitat de Barcelona i especialista en el pensament polític modern i contemporani i, particularment, en el pensament marxista. Ha impartit assignatures d’Història de la Filosofia Moderna, temàtica a la qual ha dedicat un centenar d’articles y monografies, traduccions i introduccions a textos classics. Els seus darrers treballs se centren en l’estudi de l’actual crisi de la raó política.

Entrada lliure. Cal inscripció.

L’assistència certificada al 80% de les sessions dona dret a mig crèdit acadèmic per a estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Ho organitza: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona). Adreça: carrer Sant Llorenç s/n. Foto: http://phylosophyforlife.blogspot.com/

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat