Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per a què pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.
Judaismes: mirades heterodoxes

Acte ajornatArt Spiegelman: Maus, de rates i homes

Conferència a càrrec de Maria Lluïsa Faxedas

Dijous 16 d'abril - 18.30 h
Institut d'Estudis Nahmànides

Conferència dins el cicle "Judaismes: mirades heterodoxes" que presenta maneres diferents de viure la identitat jueva.

Camins diversos han conduït a posicionaments no sempre acceptats per l’entorn jueu ortodox. Així mateix, l’entorn no jueu sovint es troba més còmode davant d’un judaisme de caire tradicional i conservador que davant d’opcions més aviat transgressores i divergents.

Maria Lluïsa Faxedas és professora d'Història de l'art contemporani a la Universitat de Girona. Doctora en història de l'art per la mateixa universitat, les seves línies principals de recerca són l'art contemporani en general, l'art contemporani a Catalunya i la història de l'art feminista. Ha coordinat el Màster en Comunicació i Crítica d'Art de la Universitat de Girona i és membre de la Càtedra d'Art i Cultura Contemporanis.

Entrada lliure. Cal inscripció.

L’assistència certificada al 80% de les sessions dona dret a mig crèdit acadèmic per a estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Ho organitza: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona). Adreça: carrer Sant Llorenç s/n

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat