Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Judaismes: mirades heterodoxes

Maledictus Spinoza. Les raons d'un rebuig

Conferència a càrrec de Josep Olesti

Dijous 19 de març - 18.30 h
Institut d'Estudis Nahmànides

Conferència dins el cicle "Judaismes: mirades heterodoxes" que presenta maneres diferents de viure la identitat jueva.

Camins diversos han conduït a posicionaments no sempre acceptats per l’entorn jueu ortodox. Així mateix, l’entorn no jueu sovint es troba més còmode davant d’un judaisme de caire tradicional i conservador que davant d’opcions més aviat transgressores i divergents.

Josep Olesti és professor titular de filosofia a la Universitat de Girona. És autor d’una notable producció filosòfica, que comprèn quasi tots els gèneres: llibres (de recerca i de síntesi), capítols de llibres, articles, recensions i col·laboracions en enciclopèdies. És membre de societats científiques com ara la Sociedad Española Leibniz para los Estudios del Barroco y la Ilustración (SEL), la Red Iberoamericana Leibniz o la Sociedad de Estudios Kantianos en Lengua Española (SEKLE) i de la Societat Catalana de Filosofia.

Entrada lliure. Cal inscripció.

L’assistència certificada al 80% de les sessions dona dret a mig crèdit acadèmic per a estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Ho organitza: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona). Adreça: carrer Sant Llorenç s/n

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat