Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per a què pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.
Judaismes: mirades heterodoxes

Auschwitz, Charlote Delbo i la resiliència

Conferència a càrrec de Maria Bohigas

Dijous 16 de gener de 2020
Institut d'Estudis Nahmànides

Conferència dins el cicle "Judaismes: mirades heterodoxes" que presenta maneres diferents de viure la identitat jueva.

Camins diversos han conduït a posicionaments no sempre acceptats per l’entorn jueu ortodox. Així mateix, l’entorn no jueu sovint es troba més còmode davant d’un judaisme de caire tradicional i conservador que davant d’opcions més aviat transgressores i divergents.

Comencem amb Maria Bohigas Sales, Premi Nacional de Cultura “per la recuperació i reedició d’obres d’autors com Blai Bonet, Mercè Rodoreda o Aurora Betrana i la incorporació en llengua catalana d’autors com Alice Munro o Boris Vian", que ens oferirà la conferència "Auschwitz, Charlote Delbo i la resiliència".

Entrada lliure. Cal inscripció.

L’assistència certificada al 80% de les sessions dona dret a mig crèdit acadèmic per a estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Podeu accedir a aquesta conferència a través del Repositori Digital d'Àudio i Vídeo de la Universitat de Girona (DUGiMedia)

Ho organitza: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona). Adreça: carrer Sant Llorenç s/n. Foto: biblioteca de Figueres

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat