Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per a què pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

Metralla, de Rutu Modan

Llibre recomanat del mes de juny pel Grup de lectura del Call

Juny
Call de Girona

Títol: Metralla
Autora: Rutu Modan
Edició: Editorial Sins Entido, Madrid, 2006

Kobi té 33 anys i treballa com a taxista. Ja fa molt que va perdre tota relació amb Gabriel, el seu pare. Numi, que en té 21, ha estat l'última amant d'aquest. Després d'un atemptat, la noia busca Kobi, a qui no ha vist mai, perquè està convençuda que Gabriel és mort. La situació desembocarà en una recerca desesperada i entendridora al llarg de la qual floriran rancors i preocupacions, transformant-la en un viatge iniciàtic que portarà al descobriment d'aspectes insospitats de la vida del desaparegut.

Sobre el paisatge de fons d'un Israel estripat per les tensions d'una guerra interna, es perfila una nova gran narració jueva realitzada per Rutu Modan, una de les més brillants estrelles del firmament del còmic internacional. Es tracta d'un relat potent i delicat, i tan afilat com la fulla d'una navalla d'afaitar.

La trobada per comentar el llibre tindrà lloc el dimecres 4 de juliol a les 19.00 h a l'Institut d'Estudis Nahmànides (C/St. Llorenç, s/n).

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat