Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Nits de Música al Call

Sivan Rotem, soprano. Jordi Camell, piano

Concert en el marc de les 'Nits de música al Call'

Dijous 8 d'agost de 2019
Museu d'Història dels Jueus

La soprano Sivan Rotem ens oferirà un recital de cançons en hebreu, català, castellà i judeocastellà, acompanyada del pianista català Jordi Camell.

Sivan Rotem és una consagrada cantant lírica israeliana d'origen argentí. La seva creixent carrera en òpera, concerts, recitals, ràdio, televisió, enregistraments i classes magistrals l'ha portat al llarg de les Amèriques a través de les Índies Occidentals i a molts països d'Europa continental, Egipte, Sud-àfrica, Xina i Austràlia. Rotem és també una reconeguda pintora que ha exposat a museus i galeries de Tel Aviv, Jerusalem, Madrid, Lisboa, Braga, Londres i Bucarest.

Jordi Camell és un pianista de marcada personalitat artística format a Tarragona, Barcelona, París i Londres. Ha actuat amb l’OBC, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Filharmonia de Cambra, la Orquesta Ciudad de Granada, etc. Obert a tots els àmbits artístics, ha col·laborat amb Ofèlia Sala, Vicky Peña, Cesc Gelabert i Mario Gas. Ha editat una desena de CDs. Ha donat concerts i màster classes arreu del món, a Europa i també als EEUU i la Xina. Actualment és professor de piano a l’ESMUC.

Entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

Foto Sivan Rotem: Youtube. Foto Jordi Camell: Marc Castellà

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat