Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per a què pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

Pedres amb nom

El patrimoni jueu gironí en una fotografia de Fargnoli

Del 30 d'abril al 22 de setembre de 2019
Museu d'Història dels Jueus

L'exposició parteix d’una reproducció de mida molt gran de la fotografia que Fargnoli va fer de cinc làpides hebrees col·locades expressament fent una composició (vers 1910).

Valentí Fargnoli Annetta (1885-1944) fou un dels fotògrafs més destacats de les comarques gironines durant la primera meitat del segle XX, i un dels pocs que signava les seves obres. Era un fotògraf documentalista de monuments i paratges catalans, però també de retrats i fotografies de grup fetes per encàrrec. Va recórrer els municipis propers a Girona fent fotografies, tot i que també va arribar a llocs més allunyats com el Ripollès.

Entrada gratuïta

Visites guiades a l'exposició.

Una producció del Museu d'Història dels Jueus

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat