Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.
Catalunya i el judaisme

Antisemitisme i filonazisme a Catalunya

A càrrec de Xavier Antich

Dijous 6 de juny de 2019
Institut d'Estudis Nahmànides

Cinquena de les conferències del cicle “Catalunya i el judaisme: identitats compartides, relacions diverses”

Xavier Antich i Valero (la Seu d'Urgell, Alt Urgell, 1962) és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Actualment és professor titular d'Història de les Idees estètiques i Teoria de l'art a la Universitat de Girona (UdG). Ha estat visiting chair a la Stanford University i professor convidat en The Lisbon Consortium (Universidade Católica Portuguesa). Ha estat director del Màster en Comunicació i Crítica d'Art de la UdG i director del Programa d'Estudis Independents (PEI) del Museu d'Art Contemporani de Barcelona i col·labora com a professor en els Tallers d'Humanitat(s) d'ESADE. Des de l'any 2011, és el president del patronat de la Fundació Tàpies.

L’assistència certificada al 80% de les sessions dona dret a mig crèdit acadèmic per a estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Activitat gratuïta. Inscripció prèvia.

Ho organitzen: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona). Hi col·laboren: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya. Adreça: carrer Sant Llorenç s/n

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat