Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

Muntatges de Girona, Temps de Flors 2011

Instal·lacions florals al Centre Bonastruc ça Porta

Del 7 al 15 de maig de 2011
Call de Girona

Enguany el Centre acull dues exposicions de flors:

- Pausa: muntatge floral a càrrec de: Àfrica Sabé Dausà, Josep Iglesias Reixach, Annabel Mora Encinas. El pati del museu és un espai recollit, tancat, tranquil, que convida a aturar-se i reflexionar. Fer una pausa significa allargar un instant, aturar el temps i aprofitar la oportunitat per ser conscients del que ens envolta. T'atreveixes a parar el rellotge?

- Entropies: exposició a càrrec de Toni Moranta que recull dues experiències de l'autor sobre la temàtica de la posidònia. D'una banda, el treball que ha realitzat utilitzant directament la planta de la Mediterrània; i de l'altra, una abstracció de la posidònia mitjançant la tècnica de la combustió.

Més informació al web de Girona, Temps de flors.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat