Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Catalunya i el judaisme

Ser jueva catalana al segle XXI

A càrrec de Moriah Ferrús

Dijous 28 de febrer de 2019
Institut d'Estudis Nahmànides

Segona de les conferències del cicle “Catalunya i el judaisme: identitats compartides, relacions diverses”

Moriah Ferrús (Terrassa, 1975) és llicenciada en Filologia Hebrea per la Universitat de Barcelona. Treballa de mestra d’Educació Especial a l’escola pública catalana. Va ser Directora d’Educació i Culte de la Comunitat Jueva Atid de Catalunya. Membre de la EAPJ, la European Academy for Jewish Liturgy. És hazan, cantora litúrgica jueva, especialitzada en diferents ritus asquenasites i sefardites, i actualment està realitzant una recerca de reconstrucció del ritus jueu català. Cofundadora i directora de la Nova Escola Catalana, entitat que té com a objectiu la recuperació i vivificació del patrimoni i llegat del judaisme català.

L’assistència certificada al 80% de les sessions dona dret a mig crèdit acadèmic per a estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Activitat gratuïta. Inscripció prèvia.

Podeu accedir a aquesta conferència a través del Repositori Digital d'Àudio i Vídeo de la Universitat de Girona (DUGiMedia).

Foto: Mozaika. Ho organitzen: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona). Hi col·laboren: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya. Adreça: carrer Sant Llorenç s/n

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat