Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Girona, Temps de Flors

Girona, Temps de Flors 2018

Muntatges florals al Centre Bonastruc ça Porta

del 12 al 20 de maig de 2018
Museu d'Història dels Jueus

Del 12 al 20 maig se celebrarà la 63a edició de "Girona, Temps de Flors". Enguany, el Centre Bonastruc ça Porta proposa diferents instal·lacions artístiques:

L'hora de viure: L’obra proposada es concep com una representació simbòlica del temps al llarg de la nostra vida i com això ens influencia. Pretén representar passat, present i futur, barrejant flor viva, amb flor seca, objectes quotidians i representacions al·legòriques del pas del temps. A càrrec d'usuaris de l'hospital de dia d'adolescents (IAS Institut d'Assistència Sanitària). Pati del Centre Bonastruc ça Porta.

Èxodes presenta diferents motius que poden obligar a migrar a les persones per tal de poder seguir vivint segons els seus ideals i/o les seves creences. Les instal·lacions que hem realitzat volen fer reflexionar sobre els desplaçaments per raons bèl·liques, religioses, econòmiques i de tendència sexual. A càrrec d'usuaris de l'hospital de dia d'adolescents (IAS Institut d'Assistència Sanitària). Pati interior del Museu d'Història dels Jueus.

No es tracta de pintar la vida, es tracta de fer viva la pintura: És important tenir una actitud positiva en la vida i treure el major profit de totes les experiències. Mitjançant l'art de la pintura, els colors de les flors, la textura dels llenços i l'harmonia de les teles blanques, aquest muntatge mostra com és possible personificar i donar vida a l'art, com en el seu títol, frase del cèlebre pintor francès Paul Cézanne. A càrrec de Montse Venegas Nieto, Alba Carbonero Barrantes i Maria Palahí Oliveras. Espai arqueològic del museu, primera planta de l'edifici.

Aquests muntatges es podran visitar tots els dies de "Girona, Temps de flors" de 10 a 22 h. A més, els dissabtes 12 i 19 de maig es podrà visitar el museu i altres espais de la ciutat gratuïtament fins a mitjanit.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat