Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

Fem sufganiot, dolç de la festa jueva de Hanukkà

Centre Cívic Ter

Divendres 1 de desembre de 2017
Centre Cívic Ter

Taller de cuina per elaborar sufganiot, bunyols tradicionals de la festa jueva de Hanukkà.

Una sufganià (plural, sufganiot) és un dolç rodó que primer es fregeix i després s'omple amb melmelada o crema i es cobreix amb sucre glacé.

Aquests bunyols farcits es consumeixen principalment en les setmanes prèvies i fins a la Festa de les Llums (Hanukkà). Per celebrar aquesta festa hivernal, les persones jueves mantenen el costum d'ingerir aliments fregits, en commemoració del miracle relacionat amb l'oli de l'antic Temple de Jerusalem. També se solen menjar latkes o levivot (pastissets de patata), però les sufganiot es consideren el dolç tradicional de la Festa de les Llums.

Activitat gratuïta. Places limitades.

Informació i inscripcions al tel. 972 414 952

Ho organitza: Patronat Call de Girona. Hi col·labora: Xarxa de Centres Cívics de Girona, Consell Municipal de la Gent Gran de Girona, Movingstones.online

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat