Recursos

Dia Internacional dels Arxius (9 de juny)

Edició 2017

Descobreix els secrets de l'Arxiu Municipal

Escape Room de sobretaula: posa a prova el teu enginy i dots d'observació i comunicació

Què és?

Un Escape Room és un conjunt de proves a superar per a poder sortir d'un espai tancat. En aquest cas, es tracta d'un joc de sobretaula en el qual les persones participants hauran de resoldre diversos enigmes relacionats amb l'Arxiu Municipal.

Com s'hi juga?

Els enigmes s'han de resoldre en equips de 4 persones com a màxim, però tothom es pot inscriure a títol individual.

A qui s'adreça?

A qualsevol persona disposada a aprendre i passar-s'ho bé alhora, i això no té edat. Tot i així, recomanem que els menors de 12 anys vinguin acompanyats d'una persona adulta.

Quant dura?

1 hora 30 minuts. L'activitat és de 45 minuts més 45 minuts de visita a l'Arxiu Municipal i al Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI).

Per què ho fem?

L'Arxiu Municipal conserva documents des del segle XII fins a l'actualitat referits a les persones que han viscut a Girona, però també de qui hi viu actualment. Són documents que pertanyen a la ciutat i estan a disposició de qualsevol persona interessada. Volem que els coneguis: parlen de tu.

Quan es fa?

Divendres 9 de juny.
Horaris: 16:30, 17:30 i 18:30

A on?

Arxiu Municipal de Girona (Arxiu Històric): placeta Institut vell, 1.

Inscripció

Gratuïta
- Per telèfon 972 221 545
- Per correu electrònic arxiumunicipal@ajgirona.cat
Dades: nom de la persona o persones i edat i horari de la sessió (ATENCIÓ: places limitades)


Les vostres dades personals s'incorporaran al fitxer automatitzat Inscripció a activitats municipals de l'Ajuntament de Girona amb la finalitat de ser utilitzades per aquesta activitat. En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació, cancel·lació i oposició per telèfon (972 419 434), per correu electrònic arxiumunicipal@ajgirona.org o per correu postal Placeta institut vell, 1. 17004 Girona.
L'Ajuntament de Girona es reserva el dret de realitzar l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb finalitats de difusió i arxiu, i sempre d'acord amb la legislació vigent en matèria de dret d'imatge i de protecció a la intimitat de les persones.
No obstant això, l'Ajuntament de Girona no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges per part de terceres persones en activitats obertes al públic en general.


S'ha usat les icones de Glyphicons.

© 2018 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.