Girona a l’Abast s’acomiada

DILLUNS 5 DE NOVEMBRE DE 2018

L’acte de cloenda tindrÓ lloc dimecres dia 7 de novembre

El proper dimecres 7 de novembre tindrÓ lloc la taula rodona “El patrimoni de Girona, present i futur” a la qual intervindran com a ponents SÝlvia Planas, directora del Museu d’Hist˛ria dels Jueus i del Museu d’Hist˛ria de Girona; Carme Clusellas, directora del Museu d’Art; David Iglesias, cap de Secciˇ de Documentaciˇ FotogrÓfica i Audiovisual del’Ajuntament de Girona i Ramon Buxˇ, director del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Girona, a mÚs de Gerardo Boto, professor d’Hist˛ria de l’Art Medieval de la UdG, com a moderador.

L’acte serveix per cloure el cicle de conferŔncies Girona a l’Abast, iniciat fa mÚs de trenta anys amb Xavier FÓbrega, Pere Codina i Ramon Bosch. Girona a l'Abast Ús un cicle de conferŔncies que vol difondre la hist˛ria i l'art de Girona. S'iniciÓ l'any 1986 amb carÓcter biennal. Segons els mateixos fundadors “es tractava de posar a l'abast dels gironins i gironines alguns moments de la hist˛ria de casa nostra i de donar l'oportunitat d'aprofundir en el nostre ric patrimoni, tot desvetllant actituds positives vers la recerca i l'observaciˇ de l'entorn en quŔ vivim“. En tot aquest temps s'han organitzat 16 cicles de conferŔncies i s'han publicat 9 llibres.

A la seva pÓgina web, hi podeu trobar els conferenciants, els llibres, els dÝptics i cartells, de les diferents edicions: http://www.girona-abast.com/

L’acte de cloenda tindrÓ lloc el dimecres 7 de novembre de 2018 a les 19h, a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura, plaša de l’Hospital, n˙m. 6 de Girona.

© 2019 Ajuntament de Girona - Plaša del Vi, 1 - 17004 GIRONA.