Fotografiar Girona (II). Creaciˇ, tŔcnica i mem˛ria

DIMARTS 8 DE MAIG DE 2018

Nou cicle de ConferŔncies a l’Arxiu Municipal

Des de l’any 2006 el Servei de Gestiˇ Documental, Arxius i Publicacions organitza anualment aquest cicle que tÚ com a objectiu general del servei de promoure i difondre el coneixement hist˛ric sobre la ciutat de Girona.

Per a commemorar el 20Ŕ aniversari del Centre de Recerca i Difusiˇ de la Imatge (CRDI), el cicle de ConferŔncies d'enguany a l'Arxiu Municipal, com el de l'any passat, porta per tÝtol Fotografiar Girona. Creaciˇ, tŔcnica i mem˛ria. Aquest cicle de conferŔncies vol oferir un recorregut que presenti el fet fotogrÓfic en el seu context hist˛ric i que analitzi la fotografia a la nostra ciutat en diferents Ómbits: tŔcnica fotogrÓfica, fot˛grafs de carrer, galeries de retrats, comunicaciˇ, comerš, creaciˇ i art. L'objectiu global Ús interpelĚlar sobre els lÝmits actuals d'aquella aventura que, des de la seva presentaciˇ el 1839 a ParÝs, ha contribu´t de manera decisiva a la comprensiˇ i la interpretaciˇ de la nostra contemporane´tat.

Les conferŔncies tindran lloc a l'Arxiu Municipal de Girona cada dijous, entre el 3 i el 31 de maig, de 7 a 8 del vespre.

Podeu consultar el programa en aquest dÝptic

© 2019 Ajuntament de Girona - Plaša del Vi, 1 - 17004 GIRONA.