Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici  >  Tarifes TMG

Tarifes TMG

Els bitllets es compren a l'interior dels autobusos, en el moment de pujar.

Les targetes necessàries per viatjar en qualsevol de les línies del TMG o de TEISA es compren al Centre d'Atenció al Client (CAC) de l'ATM de Girona, situat a l'estació d'autobusos.

Als autobusos també es poden recarregar les targetes. Els infants de menys de 4 anys viatgen gratuïtament.

Preus vàlids des de l'1 de gener de 2014.

Bitllet

Bitllet senzill

El bitllet senzill permet un viatge a les línies de TMG o de TEISA sense possibilitat de transbord.

Preu:

  • 1 viatge -> 1,40€

Targeta BUS 12 / T12

La targeta BUS 12 s'ha substituït per la T-12 de l'ATM, Aquesta targeta permet als infants de 4 a 12 anys, fer un nombre il·limitat de desplaçaments a la zona tarifària en la que resideixen, amb totes les formes de transport integrades. Aquesta targeta s'haurà de recollir a l'estació d'autobusos de Girona.

Preu:

  • Gratuïta pels infants que estiguin
    empadronats a Girona

Per a més informació consulteu aquest enllaç.

Targeta BUS 18

La nova targeta BUS 18 permet a tots els nois i noies empadronats a Girona, d'entre 13 i 18 anys, realitzar viatges amb una tarifa reduïda en totes les línies del transport urbà de Girona. S'haurà de recollir a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona de la plaça del Vi, 1, baixos. La targeta és personal i intransferible, i es pot recarregar en els autobusos.
Les recàrregues tindran una durada de 3 mesos.

Preus:

  • 30 viatges -> 6,50 €
  • 120 viatges -> 21,50 €

Targeta UdG *

La Targeta UdG permet als estudiants de la UdG poder realitzar 380 viatges en les línies de TMG per 105 euros. Consulteu les condicions de la tarja

Preu:

  • 380 viatges -> 105,00 €

Targeta BUS 70

La Targeta BUS 70, vàlida per a totes les línies urbanes de Girona, permet realitzar 30 viatges gratuïts cada mes amb possiblitat de transbord. Aquesta targeta és per els ciutadans i ciutadanes que ja tinguin 70 anys i que estiguin empadronats a Girona. S'ha de recollir personalment a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona de la plaça del Vi, 1, baixos. Aquesta targeta no caduca.

Preus:

  • 30 viatges mensuals gratuïts
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Perfil del contractant