Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici  >  Tarifes TMG

Tarifes TMG

En els autobusos de TMG els bitllets es compren a l'interior dels autobusos en el moment de pujar exclusivament amb targetes bancàries sense contacte o mòbil NFC.

Les targetes necessàries per viatjar en qualsevol de les línies del TMG o de TEISA es compren i recarreguen en el Centre d'Atenció al Client (CAC) de l'ATM de Girona, situat a l'estació d'autobusos o a qualsevol establiment del centre de venda i recàrrega de l'ATM.

Les targetes Bus18, Bus25, Bus65, Bus 70 i Bus Social s'han de sol·licitar i recollir a l'oficina TMG/GIROCLETA situada a l'estació d'autobusos interurbana de Girona, que es troba a:

Parc Central de Girona, a la planta -1 al costat de l'accés al Tren d'Alta Velocitat.
Telèfon 972 219 181.
Amb horari de dilluns, dimarts, dijous i divendres (de 8 a 16 hores), dimecres (de 8 a 18 hores), dissabtes (de 9 a 13 hores). Horaris de juliol i agost (de 8 a 13 hores de dilluns a divendres).

Els autobusos de TMG només recarreguen targetes Bus 18 i Bus 25 mitjançant targeta bancària sense contacte o mòbil NFC. Els infants de menys de 4 anys viatgen gratuïtament.

Preus vàlids de l'1 de gener al 31 de desembre de 2024.

Bitllet

Bitllet senzill

El bitllet senzill permet un viatge a les línies de TMG o de TEISA sense possibilitat de transbord.

Preu:

 • 1 viatge -> 1,40€
 • En els autobusos de TMG s'adquireixen
  exclusivament amb targeta bancària
  sense contacte o mòbil NFC.

Targeta T-16

Aquesta targeta permet als nens, nenes i adolescents, fer un nombre il.liminat de desplaçaments a la zona tarifària en la que resideixen, amb totes les formes de transport integrades. Aquesta targeta s'haurà de recollir al Centre d'Atenció al Client de l'ATM, a l'estació d'autobusos de Girona.

Preu:

 • Gratuïta
 • 900 828 409

Horaris  -  Imprès de sol·licitud  -  Més informació

Targeta BUS 18

La targeta BUS 18 permet a tots els nois i noies empadronats a Girona, d'entre 17 i 18 anys, realitzar viatges amb una tarifa reduïda en totes les línies del transport urbà de Girona. S'haurà de sol·licitar i recollir a l'oficina TMG/GIROCLETA situada a l'estació d'autobusos interurbana de Girona, que es troba al Parc Central de Girona, a la planta -1 al costat de l'accés al Tren d'Alta Velocitat. La targeta és personal i intransferible, i es pot recarregar en els autobusos urbans de TMG o TEISA. En els autobusos de TMG la recàrrega és exclusivament mitjançant targeta bancària sense contacte o mòbil NFC.

Les recàrregues tindran una durada d'un any.

Preus:

 • 30 viatges -> 3,25 €
 • 120 viatges -> 10,75 €

Condicions de la targeta  -  Imprès de sol·licitud

Targeta BUS 25

La targeta BUS 25 permet a tots els nois i noies empadronats a Girona, d'entre 19 i 25 anys, realitzar viatges amb una tarifa reduïda en totes les línies del transport urbà de Girona i permetrà el transbordament. S'haurà de sol·licitar i recollir a l'oficina TMG/GIROCLETA situada a l'estació d'autobusos interurbana de Girona, que es troba al Parc Central de Girona, a la planta -1 al costat de l'accés al Tren d'Alta Velocitat. La targeta és personal i intransferible, i es pot recarregar en els autobusos urbans de TMG o TEISA. En els autobusos de TMG la recàrrega és exclusivament mitjançant targeta bancària sense contacte o mòbil NFC.

Les recàrregues tindran una durada de 3 mesos.

Preus:

 • 30 viatges -> 6,25 €
 • 120 viatges -> 22,75 €

Condicions de la targeta  -  Imprès de sol·licitud

Targeta UdG *

La Targeta UdG permet als estudiants de la UdG poder realitzar 380 viatges en les línies de TMG per 57,50 euros.

Preu:

 • 380 viatges -> 57,50 €

Condicions de la targeta

Targeta BUS 65

La Targeta BUS 65, vàlida per a totes les línies urbanes de Girona, permet realitzar 40 viatges gratuïts cada mes amb possibilitat de transbord. Aquesta targeta és per als ciutadans i ciutadanes que tinguin entre 65 i 69 anys, que estiguin empadronats a Girona, que compleixin les condicions econòmiques requerides i no presentin deutes amb l'Ajuntament. S'haurà de sol·licitar i recollir a l'oficina TMG/GIROCLETA situada a l'estació d'autobusos interurbana de Girona, que es troba al Parc Central de Girona, a la planta -1 al costat de l'accés al Tren d'Alta Velocitat. Aquesta targeta caduca als 70 anys o quan la persona es dona de baixa al padró.

Preus:

 • 40 viatges mensuals gratuïts

Condicions de la targeta  -  Imprès de sol·licitud

Targeta BUS 70

La Targeta BUS 70, vàlida per a totes les línies urbanes de Girona, permet realitzar 40 viatges gratuïts cada mes amb possibilitat de transbord. Aquesta targeta és per els ciutadans i ciutadanes que ja tinguin 70 anys i que estiguin empadronats a Girona. S'ha de recollir personalment a S'haurà de sol·licitar i recollir a l'oficina TMG/GIROCLETA situada a l'estació d'autobusos interurbana de Girona, que es troba al Parc Central de Girona, a la planta -1 al costat de l'accés al Tren d'Alta Velocitat. Aquesta targeta no caduca.

Preus:

 • 40 viatges mensuals gratuïts

Condicions de la targeta  -  Imprès de sol·licitud

Targeta BUS SOCIAL

La Targeta BUS SOCIAL, vàlida per a totes les línies urbanes de Girona, permet realitzar 40 viatges gratuïts cada mes amb possibilitat de transbord. Aquesta targeta és per als ciutadans i ciutadanes que tinguin entre 18 i 69 anys, que estiguin empadronats a Girona, que percebin alguna pensió incompatible amb el treball (jubilació, incapacitat permanent absoluta, incapacitat amb gran invalidesa, minusvalidesa del 65 % o superior, i viduïtat entre 60 i 64 anys) , que compleixin les condicions econòmiques requerides i no presentin deutes amb l'Ajuntament. S'haurà de sol·licitar i recollir a l'oficina TMG/GIROCLETA situada a l'estació d'autobusos interurbana de Girona, que es troba al Parc Central de Girona, a la planta -1 al costat de l'accés al Tren d'Alta Velocitat.

Preus:

 • 40 viatges mensuals gratuïts

Condicions de la targeta  -  Imprès de sol·licitud

 

© 2024 Ajuntament de Girona  |  Contacte