Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici
Transports Municipals del Gironès

Vull anar en bus urbà...

Cerqueu un carrer, adreça, lloc. A mesura que escriviu us apareixeran opcions per seleccionar.

De...

a...

Novetats

Fires de Sant Narcís 2016

Entre el 28 d'octubre i el 6 de novembre, en motiu de les Fires i Festes de Sant Narcís, els serveis de bus urbà i interurbà realitzaran serveis especials (els dies festius), serveis especials al cementiri i serveis de bus nocturn (vigílies de dissabtes, diumenges i festius).

La nova targeta Bus 25 permetrà als joves d'entre 19 i 25 anar amb bus urbà per 0,38 euros

També s'amplia un 25% el llindar econòmic per obtenir la targeta Bus 65 i s'incrementaran el nombre de viatges que inclou aquesta tarja i la Bus 70.

L'aplicació Girona in incorpora el temps estimat d'arribada del bus urbà

La plataforma per a smartphones amb continguts i serveis sobre la ciutat, Girona in, incorpora com a novetat el temps estimat d'arribada a totes les parades dels autobusos de TMG.

Servei complementari a la L5 per accedir al mercat de la Devesa

L'Ajuntament de Girona habilitarà, cada dissabte, un microbús urbà per accedir al mercat de la Devesa mitjançant un servei complementari a la L5 que enllaçarà Germans Sàbat amb el Mercat de la Devesa.

La sol·licitud i lliurament targetes T-18 i T-70 de bus es farà des de l'OIAC

A partir del dilluns 14 d'octubre les targetes T18 i T70 es confeccionaran al moment de la sol·licitud des de l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de la plaça del Vi número 1, als baixos de l'Ajuntament de Girona.

La tarjeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable

La targeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable dins del sistema integrat de transport públic a l'àrea urbana de Girona. A partir del 15 de març ja no es podran comprar ni recarregar els abonaments multiviatge de TMG i TEISA.

Girona posa en marxa la campanya per fer aturar el bus urbà aixecant la mà

Els usuaris el podran aturar quan vegin que s'acosta a les parades establertes. L'objectiu d'aquesta mesura és millorar la puntualitat i reduir el temps del trajecte dels autobusos.

Fes-te de Girocleta

Incidències

Afectació L11
- Dimecres 26 d'octubre
- pl. Independència

Dimecres 26 d'octubre, entre les 11h i les 13h, el servei de bus urbà de la L11 no passarà per les parades ubicades al c. Santa Clara i pl. Catalunya. Provisionalment passarà per Gran Via Jaume I fins a la plaça Pompeu Fabra on hi farà la parada provisional (Generalitat).

Afectació L11
- Dijous 27 d'octubre
- Barri Vell

Dijous 27 d'octubre, entre les 14:30h i les 19:30h, la L11 no passarà per les parades ubicades a pl. del Vi, Cort Reial, pl. St. Feliu, Jaume Pons i Martí i pont de Pedret. Provisionalment passarà per l'av. St. Francesc, Gran Via Jaume I i l'av. Ramon Folch, on hi farà les corresponents parades.

Afectació L11
- Divendres 28 d'octubre
- Barri Vell

Divendres 28 d'octubre, a partir de les 17h, la L11 no passarà per les parades ubicades a pl. del Vi, Cort Reial, pl. St. Feliu, Jaume Pons i Martí i pont de Pedret. Provisionalment passarà per l'av. St. Francesc, Gran Via Jaume I i l'av. Ramon Folch, on hi farà les corresponents parades.

Afectació L11
- Divendres 28 d'octubre
- Santa Clara

Divendres 28 d'octubre, a partir de les 17h, el servei de bus urbà de la L11 no passarà per les parades ubicades al c. Santa Clara i pl. Catalunya. Provisionalment passarà per Gran Via Jaume I fins a la plaça Pompeu Fabra on hi farà la parada provisional (Generalitat).

PLÀNOL DE TOTES LES LÍNIES DE BUS EN PDF

HORARIS PER PARADA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  

HORARIS DE BUTXACA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  
 
 

© 2016 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Perfil del contractant