Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici
Transports Municipals del Gironès

Vull anar en bus urbà...

Cerqueu un carrer, adreça, lloc. A mesura que escriviu us apareixeran opcions per seleccionar.

De...

a...

Novetats

Horaris L5 agost 2016

S'adjunta els horaris de la línia 5 pel mes d'agost.

La nova targeta Bus 25 permetrà als joves d'entre 19 i 25 anar amb bus urbà per 0,38 euros

També s'amplia un 25% el llindar econòmic per obtenir la targeta Bus 65 i s'incrementaran el nombre de viatges que inclou aquesta tarja i la Bus 70.

L'aplicació Girona in incorpora el temps estimat d'arribada del bus urbà

La plataforma per a smartphones amb continguts i serveis sobre la ciutat, Girona in, incorpora com a novetat el temps estimat d'arribada a totes les parades dels autobusos de TMG.

Servei complementari a la L5 per accedir al mercat de la Devesa

L'Ajuntament de Girona habilitarà, cada dissabte, un microbús urbà per accedir al mercat de la Devesa mitjançant un servei complementari a la L5 que enllaçarà Germans Sàbat amb el Mercat de la Devesa.

La sol·licitud i lliurament targetes T-18 i T-70 de bus es farà des de l'OIAC

A partir del dilluns 14 d'octubre les targetes T18 i T70 es confeccionaran al moment de la sol·licitud des de l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de la plaça del Vi número 1, als baixos de l'Ajuntament de Girona.

La tarjeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable

La targeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable dins del sistema integrat de transport públic a l'àrea urbana de Girona. A partir del 15 de març ja no es podran comprar ni recarregar els abonaments multiviatge de TMG i TEISA.

Girona posa en marxa la campanya per fer aturar el bus urbà aixecant la mà

Els usuaris el podran aturar quan vegin que s'acosta a les parades establertes. L'objectiu d'aquesta mesura és millorar la puntualitat i reduir el temps del trajecte dels autobusos.

Fes-te de Girocleta

Incidències

Afectació L11
- Dissabte 27 d'agost
- c. Migdia

Dissabte 27 d'agost, entre les 8h i les 13h, el servei de bus urbà de la L11 no passarà per la parada ubicada al c. Migdia (la Salle) direcció CAP Güell. Provisionalment passarà pel c. Emili Grahit, c. Balmes, c. Joan Maragall. La parada alternativa serà la de la davant la Clínica Girona.

Afectació L1
- Dissabte 27 d'agost
- c. Migdia

Dissabte 27 d'agost, entre les 8h i les 13h, el servei de bus urbà de la L1 no passarà per la parada situada al c. Migdia (la Salle) direcció Montjuïc. Provisionalment passarà pel c. Emili Grahit, c. Balmes i c. Joan Maragall, on s'hi ubicarà una parada provisional davant la Clínica Girona.

Afectació L11
- Dissabte 27 d'agost
- Barri Vell

Dissabte 27 d'agost, entre les 13h i les 14h, la L11 no passarà per les parades ubicades a pl. del Vi, Cort Reial, pl. St. Feliu, Jaume Pons i Martí i pont de Pedret. Provisionalment passarà per l'av. St. Francesc, Gran Via Jaume I i l'av. Ramon Folch, on hi farà les corresponents parades.

Afectació L11
- Dilluns 29 d'agost
- Barri Vell

Dilluns 29 d'agost, entre les 11h i les 14h, la L11 no passarà per les parades ubicades a pl. del Vi, Cort Reial, pl. St. Feliu, Jaume Pons i Martí i pont de Pedret. Provisionalment passarà per l'av. St. Francesc, Gran Via Jaume I i l'av. Ramon Folch, on hi farà les corresponents parades.

Afectació L1
- Del dimecres 31 d'agost al divendres 2 de setembre
- c. Peius Pascual

Del dimecres 3 d'agost al divendres 2 de setembre, el servei de bus urbà de la L1 no passarà per les parades del carrer Francesc Macià i Peius Pascual. Provisionalment passarà per la ronda de Fort Roig, on s'hi ubicarà una parada provisionals en el número 8.