Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici
Transports Municipals del Gironès

Novetats

Horaris L5 agost 2014

S'adjunta els horaris de la línia 5 pel mes d'agost.

Servei complementari a la L5 per accedir al mercat de la Devesa

L'Ajuntament de Girona habilitarà, cada dissabte, un microbús urbà per accedir al mercat de la Devesa mitjançant un servei complementari a la L5 que enllaçarà Germans Sàbat amb el Mercat de la Devesa.

Actualització de tarifes del transport públic per a l'any 2014

S'actualitzen les tarifes que han de regir en el transport públic integrat durant el 2014 amb un increment mitjà del 3,5%. Es congela el preu de la T-MES per a beneficiar els usuaris del sistema per raons de mobilitat obligada.

La sol·licitud i lliurament targetes T-18 i T-70 de bus es farà des de l'OIAC

A partir del dilluns 14 d'octubre les targetes T18 i T70 es confeccionaran al moment de la sol·licitud des de l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de la plaça del Vi número 1, als baixos de l'Ajuntament de Girona.

La tarjeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable

La targeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable dins del sistema integrat de transport públic a l'àrea urbana de Girona. A partir del 15 de març ja no es podran comprar ni recarregar els abonaments multiviatge de TMG i TEISA.

Fes-te de Girocleta

Incidències

Afectació L11
- Dilluns 4 d'agost
- c. Ballesteries

Dilluns 4 d'agost, entre les 8h i les 16h, el servei de la L11 no passarà per les parades situades a la pl. del Vi, c. Cort Reial, pl. Sant Feliu, c. Jaume Pons i Martí i pont de Pedret. Provisionalment passarà per Jaume I i utilitzarà les parades de Pont de Pedra, Jaume I amb c. Nou i Jutjats.

HORARIS PER PARADA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  

PLÀNOLS PER LÍNIA EN PDF

L-1 L-2 L-3 L-4
L-5 L-6 L-7 L-8
L-10 L-11  

HORARIS DE BUTXACA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  
 
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Perfil del contractant