Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici
Transports Municipals del Gironès

Vull anar en bus urbà...

Cerqueu un carrer, adreça, lloc. A mesura que escriviu us apareixeran opcions per seleccionar.

De...

a...

Novetats

Aplicatiu per a mòbils per conèixer la informació en temps real del bus i de la Girocleta [05/10/17]

TMG ha creat una web pensada per a mòbils on podeu consultar en temps real el pas dels autobusos de TMG i l'estat de les estacions de la Girocleta. També podeu seleccionar les parades o estacions com a preferides per tenir un accés directe. Enllaç web appbus

Estació d'Autobusos - RENFE [08/05/17]

A partir del dia 9 de maig de 2017 la parada ubicada a la plaça d'Espanya (Estació d'Autobusos / RENFE) es reubicarà a la zona de taxis de la mateixa pl. Espanya, per anar en direcció UdG Montilivi (L8) o Fornells de la Selva (L10) i es crea una parada provisional a l'inici del c. Ferran Soldevilla, per anar en direcció c. Güell (L8)

Servei complementari a la L5 per accedir al mercat de la Devesa [01/01/11]

L'Ajuntament de Girona habilitarà, cada dissabte, un microbús urbà per accedir al mercat de la Devesa mitjançant un servei complementari a la L5 que enllaçarà Germans Sàbat amb el Mercat de la Devesa.

Fes-te de Girocleta

Incidències

Afectació L11
- Tots els dissabtes
- Barri Vell i c. Santa Clara

A partir del dia 28 d'octubre, tots els dissabtes, el servei de bus urbà de la L11 no passarà pel Barri Vell i Santa Clara.

El nou recorregut passarà per Jaume I.

Afectació L11
- Dimarts 19 de desembre
- Barri Vell

Dimarts 19 de desembre, entre les 14h i les 17 h, el servei de bus urbà de la L11 no passarà per les parades situades a la plaça del Vi,c. Cort Reial, Pl. Sant Feliu, c. Jaume Pons i Martí i Pont de Pedret.

Provisionalment el servei de bus passarà per l'av. Sant Francesc, l'av. Jaume I i l'av. Ramon Folch.

Afectació L1-L11
- Dissabte 23 de desembre
- c. Migdia
- Regala i Tasta Girona

Dissabte 23 de desembre, durant tot el dia, els serveis de bus urbà de la L1 i L11 no passaran per les parades situades al c. Migdia (la Salle) i c. Migdia amb c. de la Creu.

El servei de bus sentit sud passarà pel c. de la Rutlla, on s'hi ubicaran dues parades provisionals: c. de la Rutlla, 54 i 106.

El servei de bus sentit nord passarà pel c. Emili Grahit, c. Balmes i c. Joan Maragall, on s'hi ubicarà una parada provisional: davant clínica Girona.

PLÀNOL DE TOTES LES LÍNIES DE BUS EN PDF

HORARIS PER PARADA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  

HORARIS DE BUTXACA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  
 
 

© 2017 Ajuntament de Girona  |  Contacte