Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici
Transports Municipals del Gironès

Vull anar en bus urbà...

Cerqueu un carrer, adreça, lloc. A mesura que escriviu us apareixeran opcions per seleccionar.

De...

a...

Novetats

Estació d'Autobusos - RENFE [08/05/17]

A partir del dia 9 de maig de 2017 la parada ubicada a la plaça d'Espanya (Estació d'Autobusos / RENFE) es reubicarà a la zona de taxis de la mateixa pl. Espanya, per anar en direcció UdG Montilivi (L8) o Fornells de la Selva (L10) i es crea una parada provisional a l'inici del c. Ferran Soldevilla, per anar en direcció c. Güell (L8)

La nova targeta Bus 25 permetrà als joves d'entre 19 i 25 anar amb bus urbà per 0,38 euros [01/01/15]

També s'amplia un 25% el llindar econòmic per obtenir la targeta Bus 65 i s'incrementaran el nombre de viatges que inclou aquesta tarja i la Bus 70.

L'aplicació Girona in incorpora el temps estimat d'arribada del bus urbà [01/01/13]

La plataforma per a smartphones amb continguts i serveis sobre la ciutat, Girona in, incorpora com a novetat el temps estimat d'arribada a totes les parades dels autobusos de TMG.

Servei complementari a la L5 per accedir al mercat de la Devesa [01/01/11]

L'Ajuntament de Girona habilitarà, cada dissabte, un microbús urbà per accedir al mercat de la Devesa mitjançant un servei complementari a la L5 que enllaçarà Germans Sàbat amb el Mercat de la Devesa.

Fes-te de Girocleta

Incidències

Afectació L11
- Divendres 23 de juny
- Barri Vell

Divendres 23 de juny, de 17h a 20h, el servei de bus urbà de la línia L11 no passarà per les parades situades a la plaça del Vi , c. Cort Reial, pl. Sant Feliu, C. Jaume Pons i Martí i Pont de Pedret.

El servei de bus L11 passarà per l'avinguda Sant Francesc, Jaume I i Avinguda Ramon Folch, on s'habilitaran les parades de l'av. Sant Francesc, Jaume I amb c. Nou i av. Ramon Folch.

Afectació L5
- Diumenge 25 de juny
- Rambla Xavier Cugat dir. Girona

Diumenge 25 de juny, entre les 10h i les 11:30h, amb motiu de la cursa popular de Fontajau, el servei de bus direccio Girona no passarà per Rambla Xavier Cugat.

El recorregut passarà per rotonda Fontajau, av. President Tarradellas, rotonda Vila de Perpinyà, av. de França i rotonda del Pont de Pedret, on recuperarà el seu recorregut habitual.

S'habilitarà una parada provisional a la parada de la Devesa (parada de la L2, davant cinemes Oscar)

PLÀNOL DE TOTES LES LÍNIES DE BUS EN PDF

HORARIS PER PARADA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  

HORARIS DE BUTXACA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  
 
 

© 2017 Ajuntament de Girona  |  Contacte