Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici
Transports Municipals del Gironès

Novetats

Modificació trajecte Línia 11

A partir del dilluns dia 15 de desembre la línia 11 deixarà de passar pel c. Maluquer Salvador. Aquest trajecte continuarà pel c. Migdia fins al c. Lorenzana per incorporar-se al c. Joan Maragall. S'habilitarà la parada de La Salle.

Concurs per la contractació de les assegurances per la flota d'autobusos de TMG

Data màxima de presentació d'ofertes: 4 de desembre de 2014.

Modificació del recorregut de la L11

Modificació dels horaris i recorreguts de la L11 en direcció al CAP Güell, en el seu pas pel Barri Vell.

Fes-te de Girocleta

Incidències

Afectació L1
- Dissabte 20 de desembre
- c. Migdia

Dissabte 20 de desembre, durant tot el dia, la L11 no passarà per les parades situades al c. Migdia (la Salle) i c. Migdia amb c. de la Creu. Provisionalment passarà per la Rutlla, on s'hi col·locaran dues parades provisionals al nº54 i 106, i direcció Montjuïc per la Clínica Girona.

Afectació L11
- Dissabte 20 de desembre
- c. Migdia

Dissabte 20 de desembre, durant tot el dia, la L11 no passarà per les parades situades al c. Migdia (la Salle) i c. Migdia amb c. de la Creu. Provisionalment passarà per la Rutlla, on s'hi col·locaran dues parades provisionals al nº54 i 106, i direcció Güell per la Clínica Girona.

Afectació L11
- Dissabte 20 de desembre
- c. Calderers i pl. St. Feliu

Dissabte 20 de desembre, durant tot el dia, la L11 no passarà per les parades de pl. de Vi, Cort Reial, pl. St. Feliu, Jaume Pons i Martí i pont de Pedret. Provisionalment passarà per l'av. Sant Francesc, av. Jaume I i av. Ramon Folch i utilitzarà les parades d'aquests carrers.

Afectació L11
- Dilluns 22 de desembre
- c. Calderers

Dilluns 22 de desembre, entre les 15h i les 17h, la L11 no passarà per les parades situades a pl. del Vi, Cort Reial, pl. St. Feliu, Jaume Pons i Martí i pont de Pedret. Provisionalment passarà per l'av. St. Francesc, av. Jaume I i l'av. Ramon Folch, on hi farà les parades provisionals.

Afectació General
- Dimecres 31 de desembre
- Cursa Sant Silvestre

El proper 31 de desembre, entre les 16h i les 19h, es durà a terme la 10a edició de la cursa St. Silvestre i 5a minicursa ciutat de Girona pels carrers de la ciutat, motiu pel qual hi haurà afectacions de trànsit pels carrers a on passi la cursa.

HORARIS PER PARADA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  

PLÀNOLS PER LÍNIA EN PDF

L-1 L-2 L-3 L-4
L-5 L-6 L-7 L-8
L-10 L-11  

HORARIS DE BUTXACA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  
 
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Perfil del contractant