Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici
Transports Municipals del Gironès

Vull anar en bus urbà...

Cerqueu un carrer, adreça, lloc. A mesura que escriviu us apareixeran opcions per seleccionar.

De...

a...

Novetats

Horaris L11 - Agost 2015

Durant el mes d'agost el servei de bus urbà de la L11 tindrà una freqüència de 30 minuts i tots els seus trajectes passaran pel barri vell. Aquest agost, a més, s'afegirà una primera sortida de l'UdG Montilivi a les 07:10h en direcció CAP Güell.

Horaris L5 - Agost 2015

S'adjunta els horaris de la línia 5 pel mes d'agost.

L'aplicació Girona in incorpora el temps estimat d'arribada del bus urbà

La plataforma per a smartphones amb continguts i serveis sobre la ciutat, Girona in, incorpora com a novetat el temps estimat d'arribada a totes les parades dels autobusos de TMG.

Servei complementari a la L5 per accedir al mercat de la Devesa

L'Ajuntament de Girona habilitarà, cada dissabte, un microbús urbà per accedir al mercat de la Devesa mitjançant un servei complementari a la L5 que enllaçarà Germans Sàbat amb el Mercat de la Devesa.

La sol·licitud i lliurament targetes T-18 i T-70 de bus es farà des de l'OIAC

A partir del dilluns 14 d'octubre les targetes T18 i T70 es confeccionaran al moment de la sol·licitud des de l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de la plaça del Vi número 1, als baixos de l'Ajuntament de Girona.

La tarjeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable

La targeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable dins del sistema integrat de transport públic a l'àrea urbana de Girona. A partir del 15 de març ja no es podran comprar ni recarregar els abonaments multiviatge de TMG i TEISA.

Girona posa en marxa la campanya per fer aturar el bus urbà aixecant la mà

Els usuaris el podran aturar quan vegin que s'acosta a les parades establertes. L'objectiu d'aquesta mesura és millorar la puntualitat i reduir el temps del trajecte dels autobusos.

Fes-te de Girocleta

Incidències

Afectació MAPPING
- 31 juliol, 1 i 2 d'agost
- Pl. Pompeu Fabra

Degut a la celebració del Festival Mapping, el dia 31 de juliol, 1 i 2 d'agost a partir de les 21:00 quedaran anulades les parades següents: parada de la Generalitat (L1,L7 i L11), parada c/General Mendoza (L1), Parada c/pujada Pedreres (L7) i parada Av.St. Francesc (L11).

Afectació L11
- 31 juliol i 1 d'agost
- Pl. St. Feliu

Els dies 31 de juliol i 1 d'agost, entre les 14:00 i les 00:00h, el servei de bus urbà de la L11 no passarà per les parades situades a la plaça del Vi, c. Cort Reial, Pl. Sant Feliu, c. Jaume Pons i Martí i Pont de Pedret. Provisionalment passarà per l'Av. St. Francesc, Jaume I i Av. Ramon Folch.

Afectació L11
- Dilluns 3 d'agost
- Pg. de la Devesa

El dilluns 3 d'agost, entre les 9:00 i les 13:00h, el servei de bus urbà de la L11 no passarà per les parades situades al c/Torin ni per la parada del c/Mossen Joan Pons (Cap Güell). Provisionalment passarà pel c/Caterina Albert on s'habilitarà una parada davant la pista de bàsquet.

Afectació L11
- Dilluns 3 d'agost
- c/Ballesteries

Dilluns dia 3 d'agost, entre les 14:30 i les 15:30h, el servei de bus urbà de la L11 no passarà per les parades situades a la plaça del Vi,c/Cort Reial,Pl. Sant Feliu, c/Jaume Pons i Marti i Pont de Pedret. Provisionalment el servei de bus passarà per l'Av. Sant Francesc, Jaume I i Av. Ramon Folch.

HORARIS PER PARADA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  

PLÀNOLS PER LÍNIA EN PDF

L-1 L-2 L-3 L-4
L-5 L-6 L-7 L-8
L-10 L-11  

HORARIS DE BUTXACA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  
 
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Perfil del contractant