Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici
Transports Municipals del Gironès

Novetats

Afectacions L11 - Diada de Sant jordi

Dimecres 23 d'abril, durant tot el dia, el servei de bus urbà de la L11 direcció Cap Güell no passarà per les parades situades al Barri Vell. Direcció UdG Montilivi no passarà per les parades situades al carrer Santa Clara i plaça Catalunya.

Nova parada a la Línia 8

A partir del dijous 17 d'abril la línia 8 de bus urbà incorporà una nova parada en els trajectes de UdG Montilivi en direcció a l'Estació d'Autobusos / RENFE. Aquesta parada està ubicada en el carrer d'Emili Grahit núm. 45 (cantonada amb c. Migdia) i té correspondència amb la Línia 11.

Servei complementari a la L5 per accedir al mercat de la Devesa

L'Ajuntament de Girona habilitarà, cada dissabte, un microbús urbà per accedir al mercat de la Devesa mitjançant un servei complementari a la L5 que enllaçarà Germans Sàbat amb el Mercat de la Devesa.

Servei de manteniment i millora de les parades de bus urbà

A partir del dimarts 1 d'abril s'iniciaran les tasques de manteniment i millora de les parades de bus urbà. Aquest manteniment es realitzarà per fases.

Tall de circulació amb motiu de la reurbanització de la plaça de la Mare de Déu de Montserrat

L'avinguda de Sant Narcís passarà a tenir un sol sentit de circulació a partir de dilluns i durant el període de les obres.

Actualització de tarifes del transport públic per a l'any 2014

S'actualitzen les tarifes que han de regir en el transport públic integrat durant el 2014 amb un increment mitjà del 3,5%. Es congela el preu de la T-MES per a beneficiar els usuaris del sistema per raons de mobilitat obligada.

Fes-te de Girocleta

Incidències

Afectació L11
- Dimecres 23 d'abril
- Barri Vell

Dimecres 23 d'abril, en motiu de la Diada de Sant Jordi, durant tot el dia el servei de bus urbà de la L11 quedarà afectat en els seus trajectes pel Barri Vell. Per a més informació consultar l'apartat de Novetats de la web.

Afectació L7
- Dimarts 22 d'abril
- Plaça Sant Domènec

Dimarts 22 d'abril, de 11h a 13h, quedaran anul·lades les parades ubicades a la plaça Sant Domènec i plaça Josep Ferrater i Mora. S'ubicarà una parada provisional al carrer de la Muralla.

HORARIS PER PARADA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  

PLÀNOLS PER LÍNIA EN PDF

L-1 L-2 L-3 L-4
L-5 L-6 L-7 L-8
L-10 L-11  

HORARIS DE BUTXACA EN PDF

L-1 L-2 L-5 L-7
L-8 L-10 L-11  
 
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Perfil del contractant