Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici  >  Atenció al client  >  Contacte

Contacte

Si us plau, ompliu el següent formulari per fer la vostra consulta. Si la consulta té a veure amb una línia TEISA (L3, L4, L6 i L9), si us plau poseu-vos en contacte amb TEISA (telèfon 972 204 868).


Avís legal: La consulta realitzada a través d'aquest formulari suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la seva resolució. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió.

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant sol·licitud adreçada o presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona (https://seu.girona.cat).

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.
[tornar].

Dades corporatives

Transports Municipals del Gironès, S.A.

CIF: A17207333

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA

Telèfon d'informació:
972 419 010

Telèfon dels proveïdors:
972 240 858

Logo TMG
 

© 2024 Ajuntament de Girona  |  Contacte