Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici

Novetats

ACTUALITZACIÓ - Publicació bases generals i convocatòria, de 2 (dos) convocatòries de Conductor/a Perceptor/a per a TMG SAU (Expedient. nº 572023: 5 places indefinit + creació de borsa; i Expedient nº 582023: 6 places indefinit)

Data de publicació: 29/01/2024
Termini de presentació de sol.licituds: 28/02/2024

Adjunt trobareu les bases generals de 2 (dos) convocatòries per a la contractació de personal laboral amb categoria de Conductor/a Perceptor/a per a TMG SAU.

1 - Conv. Exp. 572023: 5 places indefinit + creació de borsa de personal laboral temporal.
2 - Conv. Exp. 582023: 6 places indefinit.

A la base 4 de cada convocatòria trobareu els detalls del funcionament del procés selectiu. EN RESUM:

• TMG publica 2 convocatòries independents. No obstant els cinc (5) exercicis de la fase d'oposició seran comuns per ambdós expedients. Les valoracions i puntuacions de la fase de concurs (mèrits) seran les que corresponguin a cada expedient concret.
• Finalitzada cada convocatòria, TMG publicarà els seus resultats finals, que seran totalment independents respecta a qualsevol altra convocatòria.
• Qualsevol aspirant que compleixi els requisits mínims sol·licitats es pot inscriure a qualsevol de les dos convocatòries o a ambdues.
• IMPORTANT: La inscripció es a través d’un (1) únic formulari on l’aspirant s’inscriu a la/es convocatòria/es en la/es que vulgui participar. Un (1) únic registre d’entrada a l’Ajuntament i 1 (un) únic formulari es suficient. Cada aspirant realitzarà només una (1) vegada els cinc (5) exercicis de la fase d’oposició.

S’adjunta:
• Model de formulari d’inscripció.
• Model declaració responsable.
• Manual IDcat mòbil.

La inscripció es a través del Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Girona. S’aconsella la inscripció en línia utilitzant IDcat mòbil o certificat digital.

Manual IDcat mòbil (PDF 0,38 Mb)
TORNAR

 

© 2024 Ajuntament de Girona  |  Contacte