El Teatre Municipal de Girona presenta EscèNit, la programació d’arts escèniques al carrer

13 espectacles, d’entrada gratuïta, conformen la programació d’estiu, que es durà a terme durant el mes de juliol a diferents espais de la ciutat.

14 DE JUNY DE 2017

Més informació

EscèNit, la programació de carrer del Teatre Municipal ofereix 13 espectacles durant tot el mes de juliol. La plaça del Pallol, la plaça dels Jurats, la plaça de les Botxes i l’Auditori de la Mercè seran els espais encarregats d’acollir les companyies d’enguany.

A Corps perdus de la companyia francesa Bivouac, que forma part del projecte transfronterer “De mar a mar”, serà l’espectacle encarregat d’encetar la programació d’adults el proper 5 de juliol. El seguiran Esquerdes de la companyia Hotel iocandi amb una proposta de trapezi, escala i circ contemporani. Topa de Brodas-Kukai, una barreja de dansa tradiconal basca i altres modalitats de dansa urbana, també serà present a EscèNit. Marcel Tomàs amb Trams, portarà el toc d’humor i bogeria el dimecres 12 de juliol. La cia XeviXaviXou representarà Follow the leader, un homenatge al fenómen Fan. La industrial teatrera amb Naufrags proposa un viatge per la tendresa del món del clown. I a través del Liceu a la fresca es retransmetrà la òpera Il Trovatore a la plaça dels Jurats.

Pel que fa als més menuts, EscèNit petits engega el 26 de juny amb Ni cap ni peus de la cia Circ Vermut i la seva visió especial del circ i de l’humor. Xip Xap Teatre presentarà la faula tradicional La Cigala i la formiga. La companyia Circo eia posarà el toc súbtil amb les acrobàcies i el circ participatiu. La veterana companyia Teatre Mòbil desplegarà el millor humor per tota la família. I Circo Los tancarà el cicle amb Xarivari Blues, un espectacle trepidant amb un número final de llit elàstic d’enorme impacte visual i gran alçada.

Tots els espectacles són d’entrada gratuïta.

Consulteu tota la programació a la web del Teatre Municipal : www.girona.cat/teatremunicipal