Inici Educatius Teatre Obert

Teatre Obert

Teatre Obert és l'oferta d'espectacles d'arts escèniques dirigida a centres educatius, amb una programació que cobreix totes les edats, des d'infantil fins a batxillerat, i que inclou diversitat de gèneres i estils artístics. La selecció dels espectacles es basa en la qualitat artística de les propostes i en els seus continguts, els quals aborden temes d'actualitat i obren espais per a la reflexió, el gaudi i la imaginació. Tots els espectacles van acompanyats de guies didàctiques on es tracten els continguts de l'espectacle per treballar a les aules.

El període de preinscripció està obert fins al 24 de setembre de 2023. Els centres educatius de Girona han de fer la sol·licitud al web de La Caseta, Serveis Educatius. Els centres educatius de fora de Girona han d'enviar un correu electrònic a teatremunicipal@ajgirona.cat. Un cop finalitzada la fase de preinscripcions, es confirmarà si hi ha places disponibles per als centres sol·licitants i l'horari assignat.

Consulteu el dossier de Teatre Obert per obtenir informació completa dels espectacles i el procés d'inscripció. Si voleu que us fem una recomanació especialitzada segons el perfil del vostre centre, no dubteu a contactar-nos per telèfon 972 000 324 o via correu electrònic a teatremunicipal@ajgirona.cat.

Teatre al Primer Pis

Mentre la platea està ocupada per infants i joves estudiants, les persones en situació d'atur, jubilades o majors de 65 anys i les persones en situació de vulnerabilitat, a través d'Apropa Cultura, poden ocupar les butaques del primer i segon pis del Teatre i gaudir (entre setmana, al matí i a un preu molt reduït) dels espectacles programats per als centres educatius. El projecte Teatre al Primer Pis permet ampliar l'oferta cultural; fomentar la inclusió i millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat; optimitzar els recursos (ocupant el primer i el segon pis del Teatre que, d'altra manera, quedaria buit) i provocar una trobada entre generacions i sensibilitats.

Les entrades es posaran a la venda a partir del novembre i s'hauran de comprar a taquilles, en horari de taquilles o 30 minuts abans de la funció.

Més informació

Terminis, reserves, pagaments, anul·lacions... tota la informació que heu de saber, la podeu trobar aquí.


Programació escolar gener-juny 2024