Jurat

 • Oscar Testón

  Oscar Testón

  És realitzador i creador d'escenografies visuals, així com responsable de mapping. També és el creador i director de vjspain, el portal de visuals i mapping més important del món en llengua castellana des de 2004.

 • Martin Posta

  Martín Posta

  És un productor amb un gran caràcter emprenedor. És fundador de la productora Fresh Films i productor a design SUPERMARKET i a The Macula, empresa centrada en esdeveniments de mapping. També és el fundador i director del SIGNAL festival, un dels festivals més importants de mapping, que es celebra a Praga

 • Daniel Rossa

  Daniel Rossa

  És director d'art i artista multimèdia i pertany al col·lectiu Urban Screen. Les seves obres s'han projectat a façanes tant significatives com l'Opera House de Sidney, el Leopold Museum de Viena o el Hamburg Kunsthalle, entre d'altres.

 • Nuria Font

  Nuria Font

  Realitzadora de vídeo i curadora especialitzada en dansa i nous mitjans. Dirigeix el projecte d'activitats de NU2'S, associació per a la creació que produeix, entre d'altres, el festival IDN, els laboratoris de recerca i els projectes de difusió internacional de vídeodansa. Imparteix regularment tallers arreu del món. L'any 2009 va ser guardonada amb el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya.

 • Matei Paquin

  Matei Paquin

  Matei Paquin es va incorporar a Moment Factory el 2005 com a dissenyador experimental i interactiu després de rebre la seva titulació a en Disseny Interactiu a l’Acadèmia Domus de Milà. Paquin gaudeix explorant el fèrtil terreny dels projectes multimèdia d’avantguarda que se centren en la relació entre la persona i el seu context immediat, a totes les escales i a través de diversos medis.

  Amarat per la llegendària tradició del disseny, la innovació i l’arquitectura italians,va treballar estretament sota la tutoria de dissenyadors de renom internacional i arquitectes. Dissenyant i reflectint a la societat amb una mirada diferent, ha treballat en diversos projectes alguns dels quals han estat exhibits en exposicions internacionals de prestigi, incloent la Biennal d’Arquitectura de Venècia.

  Des de 2008, Paquin actua com a Director de Desenvolupament de Projectes Estratègics. Amb la seva experiencia creativa, aporta un enfocament holístic a les relacions entre les parts implicades, el que ha demostrat ser fonamental per a l'èxit de la companyia. Paquin és un actor clau en el desenvolupament de l’enfocament poc convencional de Moment Factory al compromís de l'espai públic basat en la innovació tecnològica i els mèrits estètics per crear experiències significatives.

El jurat seleccionarà els finalistes de les categories tenint en compte els següents criteris:

 1. Originalitat
 2. Qualitat de la proposta
 3. Vinculació del projecte a la ciutat

El jurat escollirà el guanyador i el finalista tenint en compte els següents criteris:

 1. Originalitat
 2. Qualitat gràfica
 3. Qualitat de so
 4. Composició
 5. Sincronització: integració de so i imatge
 6. Integració amb la façana