Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici  >  Pla Antifrau

Pla Antifrau

L'Ajuntament de Girona, i TMG com a societat municipal, sempre han promogut l'actuació dels seus membres amb respecte a la legalitat i als principis ètics, amb una clara vocació de servei al ciutadà i d'actuació amb la màxima integritat, imparcialitat i honestedat. Per tal de reforçar i reafirmar aquest compromís amb la ciutadania, i complir escrupolosament les disposicions aprovades en relació als fons que gestiona l'Ajuntament i TMG en general, s'ha dissenyat i implementat un Pla de Mesures Antifrau. Amb l'aprovació dels documents adjunts TMG vol ratificar el seu compromís amb la lluita contra el frau, la corrupció i la prevenció dels conflictes d'interès, havent-se adherit expressament al Pla de Mesures Antifrau de l'Ajuntament de Girona, incorporant totes aquelles mesures que siguin d'aplicació.

TMG SAU, en la línia del compromís expressat per l'Ajuntament de Girona, ratifica el seu ferm compromís amb el manteniment d'un sistema d'integritat, de forma que tots els processos, conductes i resultats de la seva actuació responguin a la normativa vigent i als principis i valors ètics compartits. Per tal de consolidar aquesta cultura d'integritat, TMG promourà i mantindrà tots aquells elements estratègics, instrumentals i organitzatius que resultin procedents, amb un continu procés de revisió i millora.

El canal de denuncies anònimes de l'Ajuntament de Girona, que serà operatiu properament, gestionarà i tramitarà les possibles denuncies que puguin rebre's en relació al Pla de Mesures Antifrau.

L'adhesió al Pla Antifrau de l'Ajuntament de Girona i proper canal de denuncies anònimes i la Declaració Institucional de TMG, va ser aprovat en Consell d'Administració de data 25 d'abril de 2022.

Pla de mesures Antifrau de l'Ajuntament de Girona
Declaracio del TMG de compromís amb la lluita contra el frau i la corrupció
 

© 2024 Ajuntament de Girona  |  Contacte