Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici  >  Tarifes TMG

Tarifes TMG

Els bitllets es compren a l'interior dels autobusos, en el moment de pujar.

Les targetes necessàries per viatjar en qualsevol de les línies del TMG o de TEISA es compren al Centre d'Atenció al Client (CAC) de l'ATM de Girona, situat a l'estació d'autobusos.

Les targetes Bus18, Bus25 i Bus65 s'haurà de recollir a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona de la plaça del Vi, 1, baixos.

Als autobusos també es poden recarregar les targetes. Els infants de menys de 4 anys viatgen gratuïtament.

Preus vàlids des de l'1 de gener de 2015.

Bitllet

Bitllet senzill

El bitllet senzill permet un viatge a les línies de TMG o de TEISA sense possibilitat de transbord.

Preu:

 • 1 viatge -> 1,40€

Targeta BUS 12 / T12

La targeta BUS 12 s'ha substituït per la T-12 de l'ATM, Aquesta targeta permet als infants de 4 a 12 anys, fer un nombre il·limitat de desplaçaments a la zona tarifària en la que resideixen, amb totes les formes de transport integrades. Aquesta targeta s'haurà de recollir a l'estació d'autobusos de Girona.

Preu:

 • Gratuïta pels infants que estiguin
  empadronats a Girona

Més informació

Targeta BUS 18

La nova targeta BUS 18 permet a tots els nois i noies empadronats a Girona, d'entre 13 i 18 anys, realitzar viatges amb una tarifa reduïda en totes les línies del transport urbà de Girona. S'haurà de recollir a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona de la plaça del Vi, 1, baixos. La targeta és personal i intransferible, i es pot recarregar en els autobusos.
Les recàrregues tindran una durada de 3 mesos.

Preus:

 • 30 viatges -> 6,50 €
 • 120 viatges -> 21,50 €

Targeta BUS 25

La nova targeta BUS 25 permet a tots els nois i noies empadronats a Girona, d'entre 19 i 25 anys, realitzar viatges amb una tarifa reduïda en totes les línies del transport urbà de Girona i permetrà el transbordament. S'haurà de recollir a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona de la plaça del Vi, 1, baixos. La targeta és personal i intransferible, i es pot recarregar en els autobusos.
Les recàrregues tindran una durada de 3 mesos.

Preus:

 • 30 viatges -> 12,50 €
 • 120 viatges -> 45,50 €

Targeta TMG 50-30 Multipersonal

Títol multipersonal que permet fer 50 desplaçaments en els autobusos de TMG durant 30 dies consecutius a partir del moment de fer la recàrrega.
Línies: 1, 2, 5, 7, 8, 10 i 11 del transport urbà de Girona (TMG).
Transbord: durant 1 hora i 15 minuts en els autobusos de TMG.
On es compra: a l'estació d'autobusos, al Centre d'Atenció al Client (CAC) de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).
On es recarrega: en els autobusos de TMG.

Preus:

 • 50 desplaçaments durant 30 dies
  El preu d'adquisició de la targeta és de 2,5 €
  El preu de la recàrrega és de 33,80 €

Targeta UdG *

La Targeta UdG permet als estudiants de la UdG poder realitzar 380 viatges en les línies de TMG per 110 euros.

Preu:

 • 380 viatges -> 115,00 €

Condicions de la tarja

Targeta BUS 65

La Targeta BUS 65, vàlida per a totes les línies urbanes de Girona, permet realitzar 30 viatges gratuïts cada mes amb possibilitat de transbord. Aquesta targeta és per als ciutadans i ciutadanes que tinguin entre 65 i 69 anys, que estiguin empadronats a Girona i que compleixin les condicions econòmiques requerides. S'ha de sol·licitar personalment a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona (plaça del Vi, 1). Aquesta targeta caduca cada any i s'ha de tornar a sol·licitar presentant les condicions econòmiques actualitzades.

Preus:

 • 40 viatges mensuals gratuïts

Condicions de la tarja

Targeta BUS 70

La Targeta BUS 70, vàlida per a totes les línies urbanes de Girona, permet realitzar 30 viatges gratuïts cada mes amb possiblitat de transbord. Aquesta targeta és per els ciutadans i ciutadanes que ja tinguin 70 anys i que estiguin empadronats a Girona. S'ha de recollir personalment a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona de la plaça del Vi, 1, baixos. Aquesta targeta no caduca.

Preus:

 • 40 viatges mensuals gratuïts

Targeta BUS SOCIAL

La Targeta BUS SOCIAL, vàlida per a totes les línies urbanes de Girona, permet realitzar 40 viatges gratuïts cada mes amb possibilitat de transbord. Aquesta targeta és per als ciutadans i ciutadanes que tinguin entre 18 i 69 anys, que estiguin empadronats a Girona, que percebin alguna pensió incompatible amb el treball (jubilació, incapacitat permanent absoluta, incapacitat amb gran invalidesa, minusvalidesa del 65 % o superior, i viduïtat entre 60 i 64 anys) i que compleixin les condicions econòmiques requerides. S'ha de sol·licitar personalment a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona (plaça del Vi, 1). Aquesta targeta caduca cada any i s'ha de tornar a sol·licitar presentant les condicions econòmiques actualitzades.

Preus:

 • 40 viatges mensuals gratuïts

Condicions de la tarja

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  Contacte