El Concurs de mappings

En total s’han inscrit 37 propostes a les categories professional i oberta del concurs del Festival Internacional de Mapping de Girona, la major part de les quals provenen de l’Estat espanyol, però també hi ha propostes d’altres països com Itàlia, França, Mèxic, Marroc, Polònia i Brasil. La temàtica del concurs és lliure, inspirada en la ciutat i els seus trets distintius.

A la categoria professional s’han inscrit 22 projectes d’empreses i professionals dedicats al món audiovisual i del Mapping, dels quals el jurat n’ha seleccionat 17 com a finalistes. A la categoria oberta, per a persones no professionals, s’han inscrit 15 projectes i el jurat n’ha seleccionat 5 com a finalistes. Per tant, durant el Festival Internacional de Mapping de Girona es projectaran un total de 22 projectes finalistes del concurs.

A la categoria educativa, oberta a tots els alumnes de 5è i 6è de primària, així com els d’ESO, de les escoles i instituts de la ciutat de Girona, s’hi ha apuntat 7 centres. Se’ls s’ha prorrogat fins el 15 de juny el termini per presentar els dibuixos que formaran part d’un mapping que crearà el BLOOM i es projectarà durant el festival fora de concurs.

L’Ajuntament ha posat a disposició de tots els concursants, el material gràfic base necessari per a poder fer els projectes, així com tota la infraestructura necessària per a la seva projecció. Cada finalista rep una invitació per a dues persones durant tot el festival, que inclou:

 1. Pernoctacions (amb esmorzar)
 2. Sopar de gala amb el jurat
 3. Visita guiada a la ciutat de Girona
 4. Recepció amb l’Alcalde de la Ciutat
 5. Excursió al territori (1 dia)

Els premis de cada categoria són:

Premis categoria professional:

 1. 1r premi: 12.000 €€€
 2. Finalista: 5.000 € €€

Premis categoria oberta:

 1. 1r premi: 2.000 €€ + Llicència de software
 2. Finalista: 1.000 €€ + Llicència de software

Premi escolar:

 1. 1r premi: 1.000 €€ (en material escolar)
 2. Finalista: 500 €€ (en material escolar)