Teatre Municipal de Girona

Catalunya dansa contra el càncer

Gala benèfica de dansa

Festival Girona en Moviment

09/09/2018 - 19.00 h

Teatre Municipal

25 | 22 | 20 | 15 ¤

Una hora abans de l'espectacle (a les 18:00 h) hi haurà una presentació al Saló de Descans a càrrec de Dani Cortada i Anna Pérez, per aquells interessats a conèixer més sobre el repertori de la gala, els estils, els ballarins i les companyies on treballen. 

Després de l'èxit de les gales benèfiques "Ballarins de Girona, junts contra el càncer" celebrades el juliol de 2017, la Fundació Oncolliga Girona i l'Associació Cultural David Rodríguez porten al Teatre Municipal una nova gala amb artistes d'alt nivell.
 
Aquesta gala de dansa benèfica contra el càncer ofereix una oportunitat única de gaudir del talent de ballarins catalans de renom que estan activament ballant en les més prestigioses companyies internacionals com Het National Ballet, Royal Danish Ballet, Czech National Ballet, Compañía Nacional de Danza, Theater Basel Ballet, Ballet Nacional d'Espanya i Gauthier Dance, entre d'altres. L'espectacle és un fantàstic aparador de la qualitat artística excepcional dels ballarins catalans, que units per la causa contra el càncer, ballen desinteressadament pel públic de casa per aquesta ocasió. Aquesta gala, de format únic, destaca per un repertori d'estils molt variats que combina creació pròpia i peces de coreògrafs com Marco Goecke, Kenneth MacMillan, Wayne McGregor, Sharon Fridman i John Cranko. 

Nota: Després de l'espectacle hi haurà un sopar a peu dret al Saló de Descans amb els ballarins de la gala, l'equip organitzador, els patrocinadors i mecenes, i tots aquells que vulguin celebrar l'esdeveniment en petit comitè.. Places: limitades.. Venda d'entrades: 15 ¤ des d'aquest web. No es fa venda presencial, excepte el dia de la funció, si queden entrades disponibles.. Organització i producció:  Fundació Oncolliga Girona, Associació Cultural David Rodríguez. Direcció artística: David Rodríguez. Ballarins/es:  Alba Victoria Nadal, Yvone Slingerland, Carlos Romero, Roger Cuadrado, Debora Maiques, David Rodríguez, Aleix Mañé, Virginia Joëlle López, Marc Balló, Anna Roura i Tess Buck, entre d’altres. Amb el suport de:  Ajuntament de Girona, Eram escola universitària, RM Assessors, Nou Ambient, Cont-Class escola de dansa, The Classical Ballet School, Giroimatges, El Beso Photography, Dancers of Girona.