Teatre Municipal de Girona

Marabunta

Guillem Albà & La Marabunta

23/02/2018 - 20.30 h

Teatre Municipal

15 | 15 | 10 | 6 ¤

Durada: 1h 30 min ( aprox)

Un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. “Guillem Albà & La Marabunta” és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara. Sketch a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible. Cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Esteu convidats.Dalt de l’escenari la bogeria experta d’un jove clown a punt d’explotar. Guillem Albà. Mira’l. És ell. Ja és aquí. El nostre frontman té classe i zero dignitat. No la vol per res, i la regala a qui la vulgui. Serà millor que no us cordeu els cinturons. Ell és boig i capaç de tot.Posats a fer, relaxeu-vos i deixeu-vos portar. Us assegurem que no prendreu mal. Més enrere, sis siluetes retallades. Tocant-la amb seguretat i repartint bon joc al mig del camp. La Marabunta, Dits ràpids. Sang calenta. Capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi per davant. Sumen background i multipliquen el joc. Són talent madurat i know-how. Són alçada, pes i planta. I mai guarden un as a la màniga. All in.
Passeu. Què voleu prendre? Feu-vos un lloc i oblideu-vos de tot. Una nova troupe arriba a les vostres retines. Desconnecteu els mòbils i els cervells.Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena. Són "Marabunta”. L’espectacle total.

Idea original, Guió, i Composició musical: Guillem Albà & La Marabunta. Direcció: Guillem Albà.. Direcció musical: Iñaki Marquiegui.. Intérprets: Guillem Albà, Guillermo Carrizo, Iñaki Marquiegui, Martí Soler, Albert Comaleras, Àlvar Monfort y Edgar Gómez.. Direcció tècnica i Sonorització: Ton Metruit. Disseny Il·luminació i Tècnics de llums: Ignasi Solé i Oriol Ibañez. Textos cançons: Pau Escribano, Anna Roig, Tatiana Sánchez. Veu en off: Àngel Llàcer. Vestuari: Irene Nené Fernández. Fotografía: SilviaPoch.com. Logo: Creatica.biz. Ajudant producció: Clara Gimeno. Direcció de producció, Regidoria i Managament: Blai Rodriguez.