Teatre Municipal de Girona

Block Party by Brodas Bros. James Brown Tribute

Brodas Bros

17/02/2018 - 20.30 h

Teatre Municipal

15 | 15 | 10 | 6 ¤

Un concert homenatge a la música negra, una festa animada per la dansa espectacular de Brodas Bros i conduïda per la banda Nacion Funk All Stars capitanejada per Lalo López (Fundación Toni Manero). 6 ballarins, 6 músics i 2 cantants portaran al teatre l’energia del Hip Hop que va néixer gràcies a les festes Block Party que van començar a organitzar DJ’s de Nova York com Cool Herc, Africa Bambata o Grandmaster Flaix. Després de fer “Pere i el llop” amb música clàssica, “Vibra” amb percussió, “Br2” amb electrònica... els Brodas Bros tornen als orígens del funk dels 80: James Brown, Aretha Franklin, Kool & The Gang i molts més. Amb hits com el “Sex Machine”, o el “Think”, us faran saltar de la cadira i ballar!
Un espectacle altament participatiu, un concert on els espectadors són lliures d’aixecar-se, ballar i cantar quan els hi vingui de gust. Peace, Love, Unity and Having Fun!!!

Ballarins: Berta Pons, Clara Pons, Pol Fruitós, Lluc Fruitós, Marc Carrizo. Banda en directe: Nación Funk All-stars feat Michel Clavero. Lalo López: guitarra i veus. Guilliam Sons: flauta, saxo tenor i veus. Roger Martínez: saxo alt. Marc Benaiges: bateria. Adri González: teclats. Direcció artística: Lluc Fruitós. Producció executiva: Sara Manzano i Marta Guzmán. Producció: Brodas Bros.