Us trobeu a » Secretaria » Preinscripció i matriculació » Aula Oberta

Sol·licitud d'inscripció a Aula Oberta

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar la inscripció a l'Aula Oberta. Els camps marcats amb són obligatoris.

Dades personals


Programa

Seleccioneu "tot el cicle" o les sessions que us interessin individualment. El preu d'1 o 2 sessions és d'12 euros per sessió, a partir de 3 sessions a 10 euros cadascuna, o tot el cicle a 95 euros. L'horari serà de 10.30 a 13.30 h a la Biblioteca Carles Rahola de Girona.

Tríptic informatiu

Acceptació de condicions

La inscripció d'aquest servei suposa el consentiment per a incorporar les vostres dades personals en els fitxers de l'OALEMG, dels quals n'és Responsable del Tractament, d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades. La finalitat és exclusivament per a la prestació d'aquest servei, sobre la base legal que atorga la Llei municipal i de règim local de Catalunya (Decret Legislatiu 2/2003, art.66). Les dades no s'utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que sigui necessari per a l'execució de la presentació del servei o una norma legal ho autoritzi. Els períodes de conservació i eliminació de les dades estan sotmesos a la regulació emesa per la Comissió Nacional d'Accés i Avaluació i Tria Documental de Catalunya. Sobre aquestes dades podeu exercir els vostres drets (drets ARSLOP: accés rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant sol·licitud adreçada o presentada al Registre General (C. Barcelona, 70, 17002 Girona) o mitjançant l'adreça de correu emm@ajgirona.cat.

Més informació aquí. Per a qualsevol qüestió relacionada us podeu adreçar a la persona Delegada de Protecció de Dades (DPO@ajgirona.cat)


Drets d'imatge

L'Escola Municipal de Música de Girona es reserva el dret de realitzar l'enregistrament sonor o d'imatges de les activitats escolars, on puguin aparèixer alumnes del centre, amb finalitats d'arxiu i difusió. No obstant això, l'Escola Municipal de Música no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges per part de terceres persones en activitats obertes al públic en general.


Rebre informació

La subscripció a butlletins i serveis d'informació suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals en la tramesa d'informació. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi. L'OALEMG, com a Responsable del Tractament, només les conservarà mentre la vostra subscripció sigui activa.

Vull rebre per correu-e informació sobre activitats de l'Escola i promocions per al seu alumnat:

Podreu donar-vos de baixa i exercir els vostres drets (accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant aquesta adreça de correu emm@ajgirona.cat. Més informació aquí.