Bústia d'Avisos i Suggeriments

Tothom pot col·laborar a l'endreça de la nostra ciutat.

La Bústia d'Avisos i Suggeriments és una via fàcil per fer arribar a l'Ajuntament tot allò que cal millorar, arreglar, netejar, promoure, canviar o incloure en referència als serveis municipals i al funcionament de la nostra ciutat.

Els camps marcats amb l'asterisc són imprescindibles per a una bona gestió dels avisos i suggeriments. Gràcies per la vostra col·laboració.
Dades personals
Dades de l'avís
Documents adjunts

Mida màxima 5MB

Verificació antirobots

Cliqueu per informar que no sou un robot.

Us informem que també podeu enviar-nos avisos a través de l'aplicació per a telèfon mòbil intel·ligent GironaIn (apartat bústia d'avisos i fotodenúncia). El personal de l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana també pot omplir el formulari si qualsevol ciutadà o ciutadana s'hi adreça presencialment o bé truca al telèfon d'Informació Ciutadana: 972 419 010

Vegeu la informació dels indicadors de la Bústia d'Avisos i els nostre compromís.

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu participacio@ajgirona.cat.