Bústia d'Avisos i Suggeriments

Tothom pot col·laborar a l'endreça de la nostra ciutat.

La Bústia d'Avisos i Suggeriments és una via fàcil per fer arribar a l'Ajuntament tot allò que cal millorar, arreglar, netejar, promoure, canviar o incloure en referència als serveis municipals i al funcionament de la nostra ciutat.

Els camps marcats amb l'asterisc són imprescindibles per a una bona gestió dels avisos i suggeriments. Gràcies per la vostra col·laboració.
Dades personals
Dades de l'avís
Documents adjunts

Mida màxima 1MB

Us informem que també podeu enviar-nos avisos a través de l'aplicació per a telèfon mòbil intel·ligent GironaIn (apartat bústia d'avisos i fotodenúncia). El personal de l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana també pot omplir el formulari si qualsevol ciutadà o ciutadana s'hi adreça presencialment o bé truca al telèfon d'Informació Ciutadana: 972 419 010

Vegeu la informació dels indicadors de la Bústia d'Avisos i els nostre compromís.

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu participacio@ajgirona.cat.