Guia d'establiments emblemÓtics i singulars

Ha anat ampliant la seva oferta, per˛ continua amb l'esperit de cuina catalana i de mercat

Casa Marieta

Maria Vinyoles Soler, del Pont Major, es va encarregar de la gestiˇ de la fonda ca la Marieta des de finals del segle XIX. Durant els anys 80, la cinquena generaciˇ va prescindir de l'hostaleria per dedicar-se exclusivament al restaurant. OriginÓriament la cuina estava centrada en menjars casolans. Amb els anys ha anat ampliant la seva oferta, per˛ continua amb l'esperit de cuina catalana i cuina de mercat. Com a especialitat destaca el seu Ónec amb peres, l'espatlla de xai al forn, el filet de vedella al foie o el suquet de peix, entre altres clÓssics. Actualment els responsables de la gestiˇ continuen basant-se en la qualitat de la cuina catalana i un servei amable i proper.






Obertura: 1892
Generacions: 5
N˙m. d'establiments: 1
Pl. IndependŔncia, 5
972 201 016
Dt. - Dg. | 13 - 15.30 h / 20 - 22.30 h