Guia d'establiments emblemàtics i singulars

Conegut per les seves carns cuinades en viu en brases de llenya i per la seva decoració rústica

L'Argadà

L'Argadà és un restaurant fundat l'any 1893, conegut per la qualitat de les seves carns cuinades en viu en brases de llenya i per la seva decoració rústica i acollidora. L'Argadà ofereix plats de temporada com els cargols a la llauna, calçots, bolets, amanides, carpaccios..., així com cuina tradicional catalana i postres casolanes. L'Argadà és ideal per a famílies, amics, negocis, seguidors del futbol o tothom que vulgui gaudir d'un menjar generós i de qualitat en un ambient informal i relaxat. El restaurant disposa de 4 menjadors i una terrassa.






Obertura: 1893
Generacions: 3
Núm. d'establiments: 1
Ramón Folch, 7
972 218 405
Dl. - Dg. | 13 - 16 h / 20 - 23 h