Guia d'establiments emblemàtics i singulars

La quarta generació de carnissers ha actualitzat completament Can Juandó

Can Juandó

La Sílvia, la Patrícia i en Marc Aliu ronden la trentena i representen la quarta generació de carnissers al capdavant de Can Juandó. La seva filosofia és anar més enllà de la carnisseria, oferint bon menjar basat en la qualitat i la varietat. Destaca l'elaboració artesanal que fan de croquetes o hamburgueses, enfilats o plats preparats, entre altres elements indispensables com són els vins, els formatges o els olis. També agafen encàrrecs de plats tradicionals com canelons, espatlles de xai o vedella amb bolets. Els seus 4 establiments a Girona demostren la gran vitalitat d'aquesta carnisseria històrica, al dia de les últimes tendències però també conservant el valor dels plats més tradicionals.






Obertura: 1927
Generacions: 4
Núm. d'establiments: 4
Nou, 23
972 202 742
Dl. - Dv. | 9 - 20.30 h
Ds. | 9 - 14.30 h /17 - 20.30 h