Guia d'establiments emblemàtics i singulars

L'especialitat són els bunyols, els tortells de reis, els brioixos i els pastissos

Pastisseria Bomboneria J. Marquès

A l'edat de 14 anys, Josep Marquès Capdevila va començar a aprendre l'ofici de pastisser. Era fill de la fonda Can Marquès i, quan va tenir més edat, va dedicar-se plenament al sector pastisser. Marqués va treballar per a diverses pastisseries de Barcelona, Lloret i Girona. Al llarg d'aquesta trajectòria, va decidir fundar la seva pròpia pastisseria l'any 1952, juntament amb la seva dona Carme Torras Darder. Actualment és el fill de Josep Marqués qui està al capdavant de la pastisseria. L'especialitat són els bunyols, els tortells de reis, els brioixos i els pastissos, entre altres productes tradicionals i que tenen el valuós gust dels de tota la vida.



Tornar



Obertura: 1952
Generacions: 2
Establiments: 1
Trav. Canaders, 16
972 203 879
Dt. - Dv. | 9.30 - 14 h / 16.30 - 20 h
Ds. | 9 - 14.30 h / 16.30 - 20 h
Dg. | 9 - 15 h