Guia d'establiments emblemàtics i singulars

Combinen tradició i avantguarda sempre regits pel procediment artesanal

Pastisseria Tornés

En Joan Tornés, juntament amb la seva dona, l'Enriqueta Dalmau, van obrir la primera Tornés a Travessia de la Creu. Actualment tenen un ampli local al carrer Migdia, on els seus fills, Josep Maria Tornés (pastisser) i Maria Elena Tornés combinen tradició i avantguarda sempre regits per la qualitat i el procediment artesanal. Disposen de la pastisseria, una cafeteria i degustació. Serveixen menú al migdia i ofereixen servei de càtering. Explica l'Elena Tornés que la gent encara demana el que feia el pare, com els xuixos i les postres més tradicionals. Les mousses i la xocolata són altres de les seves especialitats, i també tenen una àmplia oferta de salat.






Obertura: 1965
Generacions: 2
Núm. d'establiments: 1
Migdia, 51
972 207 433
Dt. - Ds. | 7.30 - 20.30 h
Dg. | 8 - 15 h