Guia d'establiments emblemàtics i singulars

Ha evolucionat fins a convertir-se en una pastisseria de barri de referència

Pastisseria Bomboneria Reverter

L'any 1972, Miquel Reverter va fundar la Pastisseria Reverter al carrer Sant Antoni Maria Claret de Girona després d'una llarga carrera com a pastisser. Miquel va aprendre l'ofici treballant a la reconeguda pastisseria Can Margenat i com a encarregat de la Pastisseria Bellsolà, on va aprendre la rebosteria tradicional i artesana. Al llarg dels anys, la pastisseria Reverter ha evolucionat fins a convertir-se en una pastisseria de barri de referència on es fan molts productes personalitzats, com pastissos d'aniversari i per a esdeveniments de tota mena. Actualment, Ruth Reverter, la filla de Miquel Reverter, és la propietària del negoci des dels 18 anys.






Obertura: 1972
Generacions: 2
Núm. d'establiments: 1
Sant Antoni Maria Claret, 15
972 216 001
Dt. - Ds. | 9 - 14 h / 16.30 - 20.30 h
Dg. | 9 - 14 h