Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici

Novetats

ACTUALITZACIÓ - Informació sobre la venta dels títols de transport durant l'estat d'alarma produït per la COVID19.

A partir del 15 de juny es podrà adquirir el bitllet senzill i recarregar la Bus 18 i Bus 25 a l'interior de l'autobús. A partir del 1 de juliol la venta del bitllet senzill i les recarregues de la Bus 18 i Bus 25 a l'interior de l'autobús seran exclusivament amb targeta bancària sense contacte o NFC (mòbil). La venta i recarrega de les targetes ATM continuarà realitzant-se fora l'autobús en la xarxa de recarrega de l'ATM.

A partir del 15 de juny:

1.- A l'interior de l'autobús es podrà adquirir el bitllet senzill i recarregar les targetes Bus 18 i Bus 25. A partir del 1 de juliol només s'acceptarà el pagament amb targeta bancària sense contacte o NFC (mòbil).

2.- Les targetes ATM s’hauran de continuar comprant i recarregant en els estancs i establiments habilitats que trobareu en el document associat a la notícia.

3.- El termini de finalització de les targetes (no dels viatges) personalitzades Bus social, Bus 65, Bus 70, Bus 18 i Bus 25, s'allarga fins el 31 de desembre de 2020.

4.- S’ha previst que, un cop superat l'estat d'alerta actual, les autoritats del transport metropolità i autoritats territorials de mobilitat (ATM) i TMG establiran mecanismes per compensar els títols ATM, Bus 18, Bus 25 i Bus 50/30 Multiviatge de TMG, que hagin caducat sense haver-los pogut utilitzar completament. Aquesta previsió fa referència, únicament, als títols carregats fins al dia en que es va decretar l’emergència sanitària (13 de març de 2020).

5.- Properament s'informarà com reclamar l'import de la targeta UdG no utilitzat degut al tancament presencial de la UdG i de la L8.

6.- La targeta de TMG, BUS 50/30 Multiviatge s'ha de carregar a la oficina de la Girocleta a l'estació d'autobusos de Girona entre 9 i 14 hores els dies laborables.

TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  Contacte