girona.cat

N.E.V.E.R.M.O.R.E

Chévere

Àmbit:Arts escèniques
Tipus:Teatre
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Teatre Municipal
Preu:20  |  18  |  15  |  8 €
Durada:110 minuts
Club:Entrades 2x1 en venda anticipada. Oferta limitada.

N.E.V.E.R.M.O.R.E. és un viatge emocional a la catàstrofe del Prestige i un treball documental per seguir fent memòria escènica.
N.E.V.E.R.M.O.R.E. es pot referir tant a corbs que parlen com a pobles que criden, però la intenció és la mateixa: fer memòria. La idea és seguir fent servir procediments documentals per crear ficcions a partir de la nostra memòria col·lectiva. En aquest cas la companyia es disposa a comprovar si la història del petrolier Prestige (2002) va ser més que una catàstrofe ecològica, perquè potser és una metàfora de la hòstia i cal entendre-la com un avís del que estava per arribar.


Chévere és una companyia d'agitació teatral amb més de 30 anys de treball a l'esquena, que ha sabut mantenir amb naturalitat una proposta de creació pròpia tan irreverent com
genuïna i un sòlid compromís social, polític i cultural.
El 2014 Chévere va rebre el Premi Nacional de Teatre.


Funció accessible amb audiodescripció subtítols, bucle magnètic i so amplificat amb auriculars.

Idea y creació: Chévere. Dramatúrgia i direcció: Xron. Repartiment : Manuel Cortés, Miguel de Lira, Patricia de Lorenzo, Borja Fernández, Mónica García, Arantza Villar. Ajudant de direcció: Nekane Fernández. Espai escènic: Carlos Alonso. Espai sonor: Xacobe Martínez Antelo. Vestuari: Uxía P. Vaello. Iluminació: Fidel Vázquez. So: Xurxo Pinheiro. Art, muntatge: Quique Martínez. Ocells: Pepe Penabade. Auxiliars escenografia: Anabel López, Brais Lestón. Comunicació: Xana García. Gráfica: Tristán Ron. Producció: Inés Portela. Producció executiva: Patricia de Lorenzo, Xron. Distribució: Crémilo-Carlos M. Carbonell. Coproducció: Centro Dramático Nacional i Chévere. Amb el recolzament de: Agadic – Xunta de Galicia. Col·labora: Auditorio de Galicia / Concello de Santiago de Compostela. Agraïments: A.C. Unha Gran Burla Negra, María Bella, Manuel Rivas, Jorge Linheira, Viky Rivadulla, Muxía, Rosa Aneiros, Séchu Sende, Bocixa, Belen Brandido, Xosé Díaz, Xosé Iglesias, Nacho e Raul da Confraría de Muxía, Protección Civil de Muxía, Clotilde Vaello, Carmen Hortas, Soundtroop, Silvia Fernández Pampín.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web