Us trobeu a » Novetats » Notícies

Concert al Museu d'Història de Girona

En l'exposició: El desig de viure i escriure. Prudenci i Aurora Bertrana.

6 DE FEBRER DE 2018

Aquest passat diumenge 4 de febrer, a les 11 del matí, vam poder escoltar el concert ofert pel trio de violoncels i el grup de corda d’adults, Stringjunts, al Museu d’Història de la ciutat.

Aquesta actuació fou en motiu de l’exposició dedicada a Aurora Bertrana, escriptora i violoncel·lista Gironina. Per aquest motiu, la primera part de l’actuació va anar a càrrec del trio de violoncels creat per l’ocasió, format per la Marta Hespe, la Fiona Calvo i en Pau Villarrubia. Van tocar fins a set peces curtes, de compositors molt diversos com Purcell, Handel, Mendelsshon... una cançó popular xinesa i una d’alemanya, i van acabar l’actuació amb una peça de jazz, *Groove it!”, per recordar aquesta vessant artística d’Aurora Bertana.

La segona part de l’actuació vam poder escoltar els Stringjunts. En primer lloc amb un parell de dances franceses del S. XVI-XVII, una versió del Danubi Blau de J. Strauss, una peça tocada íntegrament amb pizzicatto i per acabar una versió de “My way” i el tema de la pel·lícula “1492, la conquesta del paradís”.

Va ser una concert molt agradable amb una bona comunió entre el públic i els intérprets.

Crònica: Pau Ferrer
Fotografia: Cristina Mataix

Tornar