Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Sukkot: taller de cuina jueva i visita guiada a l'exposició 'A la taula d'Estelina'

Viu una experiència gastronòmica amb tots els sentits!

Dimecres 11 d'octubre de 2017
Museu d'Història dels Jueus

L’alimentació és un tret diferencial de la comunitat jueva, que dibuixa la seva identitat a partir de normes dietètiques molt estrictes. La normativa, descrita detalladament a la Bíblia marca les pautes de vida de jueus i jueves.

Abans del taller visitarem l’exposició temporal del Museu d’Història dels Jueus A la taula d’Estelina que tracta sobre l’alimentació jueva dins el context de la cuina catalana i mediterrània de l’època medieval.

En el taller s’elaboraran receptes que actualment els jueus preparen a les seves cases i que comparteixen amb les seves famílies i amics. No us perdeu una experiència única de poder profunditzar en una cultura diferent a la nostra amb tanta història com la jueva.

En aquesta ocasió, i en relació a la festa de Sukkot, els plats que prepararem seran: Halà amb carbassa, Harira (sopa de llenties amb espècies), pebrots farcits amb un toc d'espècies de tardor; xai amb fruits secs i un pastís de poma segons una recepta de tradició familiar.

Horari
19:00 h visita guiada a l'exposició "A la taula d’Estelina"
19:30 h Inici del taller a Local Market

Punt de trobada: Museu d’Història dels Jueus. C/ Força, 8
Duració: 2:30 h aprox

Preu: 50€. El preu inclou el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.

Places limitades. El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.

Més informació: Localmarket

Ho organitza: Local Market. Hi col·labora: Patronat Call de Girona. Adreça Local Market: C/Bonaventura i Carreras Peralta, 5

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2018 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat