Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Yael Horwitz: Dos Tierras

Concert en el marc de les "Nits de música al Call"

Dijous 17 d'agost de 2017
Museu d'Història dels Jueus

El projecte musical "Dos Tierras" porta música d'entre terres i cultures. És una expressió dels orígens multiculturals (Israel, Argentina, Algèria) de la Yael i de la seva vida i la seva creació musical. La majoria de les cançons són originals, però també n'hi ha de tradicionals amb nous arranjaments.

Durant l'últim any el concert va ser presentat, entre d'altres, en l'"International Showcase Festival" i al "Festival Israel" a Jerusalem. A Espanya al "Festival Murcia Tres Culturas" i al Teatre Revellin de Ceuta. Més tard en una gira a la República Txeca i Polònia, entre d'altres al Festival "Ethno Jazz" a Breslau.

Darrerament el concert també va ser presentat a l'"Internacional Festival Mediterranée" d'Israel, on van actuar també artistes internationals com Luz Casal, Aynur Dugan, Miguel Poveda, entre altres. Recentment ha actuat a la gala d'obertura del "Festival KlezMORE" de Viena.

Entrada gratuïta fins a completar l'aforament

A causa de l'atemptat perpetrat a la rambla de Barcelona, el Patronat es solidaritza amb les víctimes i persones ferides i suspèn el concert

Foto: Piedad Abecassis Ben Zaken. Accés: carrer Sant Llorenç s/n

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2018 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat