Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Taller de Càbala (part I)

Activitat programada en el marc de la Jornada Europea de la Cultura Jueva 2011

Dissabte 3 de setembre de 2011
Call de Girona

La càbala és un corrent de pensament místic que enfonsa les seves arrels en la tradició jueva més antiga, i que a Girona floreix de manera molt especial durant l'edat mitjana, de la mà de grans personalitats de la cultura jueva catalana que varen viure i treballar a la nostra ciutat.

El pensament cabalístic es fonamenta en temes profunds com l'Arbre de la Vida, les Sefirot o emanacions divines, o la idea de l'existència d'un lligam estret entre el cosmos i la humanitat. L'experiència cabalística proposa una via d'estudi que permeti assolir el coneixement del propi jo i del propi interior des d'una perspectiva espiritual.

Les ensenyances de la càbala, malgrat la seva antiguitat, són perfectament vigents en el nostre món i entorn actuals. Els tallers que proposem els dies 3 i 4 de setembre ens aproparan als postulats i coneixements cabalístics que ens poden servir de guia i d'ajuda en diverses situacions de la nostra vida quotidiana i personal.

Imparteix el curs Blanca Rosa Domínguez, psicòloga transpersonal.
Fundadora i directora del Centre Cultural i de Desenvolupament Humà, SC., Membre de la taula directiva de la Kabbalah Society i deixeble del mestre Z'ev ben Shimon Halevi des de 1981.

Preu: 6 euros
Durada: de 21.00 a 01.00 h

Programa:
"La Casa de la Vida" i "El misticismo y la Cábala"

Cal inscripció prèvia a través del següent formulari en línia. Places limitades.
El taller es realitzarà en llengua castellana.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2019 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat