Bústia d'Avisos i Suggeriments

Tothom pot col·laborar a l'endreça de la nostra ciutat.

La Bústia d'Avisos i Suggeriments és una via fàcil per fer arribar a l'Ajuntament tot allò que cal millorar, arreglar, netejar, promoure, canviar o incloure en referència als serveis municipals i al funcionament de la nostra ciutat.

Els camps marcats amb l'asterisc són imprescindibles per a una bona gestió dels avisos i suggeriments. Gràcies per la vostra col·laboració.
Dades personals
Dades de l'avís
Documents adjunts

Mida màxima 5MB

Verificació antirobots

Cliqueu per informar que no sou un robot.

Us informem que també podeu enviar-nos avisos a través del Girona App, l'aplicació per a dispositius mòbils com telèfons o tauletres de l'Ajuntament de Girona. El personal de l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana també pot omplir el formulari si qualsevol ciutadà o ciutadana s'hi adreça presencialment o bé truca al telèfon d'Informació Ciutadana: 972 419 010

Vegeu la informació dels indicadors de la Bústia d'Avisos i els nostre compromís.

L'ús de la bústia d'avisos o suggeriments suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la seva resolució. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal o vosaltres mateixos ho autoritzeu.

L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió.

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant sol·licitud adreçada o presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona (https://seu.girona.cat).

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.