Bústia d'Avisos i Suggeriments

Tothom pot col·laborar a l'endreça de la nostra ciutat.

La Bústia d'Avisos i Suggeriments és una via fàcil per fer arribar a l'Ajuntament tot allò que cal millorar, arreglar, netejar, promoure, canviar o incloure en referència als serveis municipals i al funcionament de la nostra ciutat.

Els camps marcats amb l'asterisc són imprescindibles per a una bona gestió dels avisos i suggeriments. Gràcies per la vostra col·laboració.
Dades personals

Aquest espai s'ha d'emplenar en cas que la persona trans* o intersexual s'identifiqui amb el nom sentit

Dades de l'avís
Documents adjunts

Mida màxima 5MB

Verificació antirobots

Cliqueu per informar que no sou un robot.

Us informem que també podeu enviar-nos avisos a través del Girona App, l'aplicació per a dispositius mòbils com telèfons o tauletres de l'Ajuntament de Girona. El personal de l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana també pot omplir el formulari si qualsevol ciutadà o ciutadana s'hi adreça presencialment o bé truca al telèfon d'Informació Ciutadana: 972 419 010

Vegeu la informació dels indicadors de la Bústia d'Avisos i els nostre compromís.

L'ús de la bústia d'avisos o suggeriments suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la seva resolució. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal o vosaltres mateixos ho autoritzeu.

L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió.

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant sol·licitud adreçada o presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona (https://seu.girona.cat).

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.